Günaydın Forum :)

Günaydın arkadaşlar. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve Murat
Allah'ın bereketi rahmeti mağfireti üzerimize olsun cumamız mübarek olsun dua eder dua bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve Guven
Günaydın Opelforum ahâlisi. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Günaydın dostlar, büyükşehirlerde olan dostlarımız sakın evden çıkmayın... Bu arada ben sizin yerinize indirimdeyken benzin aldım :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve Guven
S.a..Hayırlı Ramazanlar..
Geçen gün demiştim..Beni yanıltmadılar...Benzine indirim gelmişti billiyorsunuz...Benzinli aracı olanlar sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu indirimden yararlanamadan 30 kuruşa yakın bindirim gelmiş..Resmen dalga geçiyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Guven
Günaydın dostlar, büyükşehirlerde olan dostlarımız sakın evden çıkmayın... Bu arada ben sizin yerinize indirimdeyken benzin aldım :)

Pazartesi'ye kadar mazot aynı kalabilir mi ki acaba ? Bari onu kurtaraydık. :cool:

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Cemil
Pazartesi'ye kadar mazot aynı kalabilir mi ki acaba ? Bari onu kurtaraydık. :cool:
Valla bende ondan korkuyorum..P.tesi 100 liralık atmayı düşünüyorum :) ..Aslında 100 lirada çok fazla farketmiyecek :) ama beni sinirlendiren bukadar ani akaryakıtın inip çıkması ve indirimi yasağa denk getirmeleri..İnsanları enayi yerine koyup dalga geçmeleri...

• Beğen
Tepkiler: Guven
Geri