merhaba arkadaşlar.öncelikle herkezlere yapmış olduğu yorumlar icin teşekkür ederim.benimde birkaç sorum ve bilgi ihtiyacım var,bilgisiolup tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.1 ay önce opel astra sedan elit dizel otomatik 2016 model araç aldım 28000de,kafama takılan parfükül için hemen stop etmeyin 20 000km gidin falan deniyor,böyle birsorunla karşılaştımzaman ne yapmam gerekiyor,stop etmeden aracı boşa alsam 2000 devir 3000 devir arası gaza bassam oldu yerde yeterli gelmezmi acaba,ilia yük altındamı parfükül temizlenmesi yapılır, 2inci sorum,kumandadan kilitlemeye 2 kez yazdığı gibi basıyorum fakat hırsız alarmı devreye girmiyor sebebi ne olabilir, birde bazı formlarda okuduğum kadarıyla aracı sakin kullanın yakıttan tasarruf ede bilirsiniz diyorlar,fakat ozamanda karşımıza parfükül meselesi cıkıyor, yani kısa cası ben daha bu araçta taze ve acemiyim, bu aracı kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor(gerci coğunlukta eşim kullanır hafta sonu ben anca kullanırım) şanzımanı motoru ve diyer aksamları için daha uzun ve sorunsuz kullanmam için neler yapmalı ve nasıl davranmalıyım. herkeze şimdiden teşekkür ederim.araçlarınızı kazasız belasız ve mutlu sekilde kullanmak nasib olsun.