Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a...Günaydın..
Bazen bu forumda 3-5 yönetici olduğumuzu düşünüyorum ama neyse..!Gerçi burası tüm üyelere açık...O zaman sıkıntısı olanlar gelip gidiyor...Soruyu soruyor cevap alırsa eyvallah cevap alamazsa sitem edip gidiyor..Yahu okadar üye var neredeyse 1-1,5 yıldır bakıyorum hemen hemen hep aynı kadro...Yazık...Sen yine iyi sabrediyorsun Hasip...
Söylediğin gibi abi, sorunu olan gelir derdine derman arar ve gider... Ben bu olayı sanayi gibi düşünüyorum. İşi düşen gelir sanayiye, aracını tanımak isteyen ise ustayla muhabbet eder. Ortam kurar hiç işi olmasa bile arada bir gidip sanayide çayını içer Sabırlık bir durum yok abi, biz sanayici esnafıyız Müşteri velinimettir
Küçük bir dipnot daha facebook üzerinden bana ulaşanlar bile oluyor bu işi nasıl çözeriz diye Ben @kannn hocama üzülüyorum, Ustaya muhtemelen özelden bile rahat vermiyorlardır...
Küçük bir dipnot daha facebook üzerinden bana ulaşanlar bile oluyor bu işi nasıl çözeriz diye Ben @kannn hocama üzülüyorum, Ustaya muhtemelen özelden bile rahat vermiyorlardır...