S.a...Günaydın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın herkese,
@Hasip @Murat @Cemil hocam, forumu hareketlendirmek için biraz kafa yorsak, bişeyler düşünüp, yeni fikirleri tartışsak?
Mesela benim aklıma gelen bir fikir; özel veya yetkili Opel servislerinden teknik konularda bilgi verebilecek tanıdıkları forumdan haberdar etmek, foruma üye yapmak, hatta "teknik danışman" vs gibi ünvanlar vererek bilgilerinden istifade etmeye çalışmak gibi...
Nasıl olur?
Kesinlikle müthiş olur ancak nasıl ulaşacağız veya kabul edecekler mi ?
Aynen güzel fikir ama kimse işini gücünü bırakıpta bizimlen ilgilenmez ancak tanıdığımız arkaşımız olursa bizi kırmayabilir bizzat gidip yanına tanışmak lazım usta ile
Hem mekanikte hemde elektronikte kesinlikle anlatım üzerinden arıza tespiti yapılamaz, bunun hepimiz farkındayız. Ama forumlar bilgi, birikim ve tecrübeleri diğer insanlarla paylaşmak için var. Bizimde kastımız, kullanıcıların deneyimledikleri veya tecrübe ettikleri arızaları veya herhangi başka bir durumu diğer insanlarla paylaşmalarıdır.Değerli abiler, arkadaşlar benim izlenimlerim şöyle; foruma üye olanların çoğu selam verdikten sonra hemen sorunlardan bahsediyorlar ki bende öyle yapmıştım. Burda çoğu insan derdine çare aramaya ve güncel değişik araçlarıyla ilgili şeyleri takip etmek için geliyor. Fakat burda hiç kimse arıza tespit yapamaz ve artık en iyi usta bile aracı görmeden yardımcı olamaz. Sanmıyorum hiç bir ustada zamanını ayırıp burda ilgilensin. Zaten diyeceği şey aracı getir görelim diyecek.