Günaydın Forum :)

Günaydın arkadaşlar selamlar herkese,

Foruma kısa bir ara vermek zorunda kaldım, ufaklıklar hasta oldular 6 gün hastanede kaldık. Şükür ki şimdi atlattık ve evdeyiz. Her şeyin başı sağlık, sağlık, sağlık... Rabbim herkese önce sağlık ve huzur versin, gerisi gelir nasılsa :)

İşleri toparlayıp konulara bakmaya çalışacağım tek tek ;)
Mehmet hocam çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlık herşeyden önce gelir

• Beğen
Tepkiler: mskirca

Foruma kısa bir ara vermek zorunda kaldım, ufaklıklar hasta oldular 6 gün hastanede kaldık. Şükür ki şimdi atlattık ve evdeyiz. Her şeyin başı sağlık, sağlık, sağlık... Rabbim herkese önce sağlık ve huzur versin, gerisi gelir nasılsa :)

Hocam çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin. Bu aralar benimde çocuklar bu ara fazla rahatsızlanıyor. Sanırım mevsim geçişleri çok etkiliyor özellikle çocukları.

• Beğen

Çok geçmiş olsun...En önemlisi sağlık tabi..Birde evlatlar olunca dahada önemli oluyor..Evladım hasta olunca çok demişimdir Allahım onun acısını al bana 10 katını ver razıyım diye...

• Beğen
Günaydın hayırlı sabahlar

S.a...Günaydın...

Günaydın hayırlı cumalar dua eder dua bekleriz selam ve dua ile

S.a..Hayırlı cumalar..

Günaydın hayırlı sabahlar değerli üyemiz Mehmet hocam doğum günün kutlu olsun rabbim sevdiklerinizle nice senelere erdirsin inşallah

• Beğen
Tepkiler: mskirca ve Hasip
Günaydınlar. Hayırlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle saygılar sunuyorum.

S.a...Günaydın...

Geri