Hayırlı işler kolay gelsin. Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıtkı abi iyi misinizGünaydın arkadaşlar.
Keyifli Pazar'lar olsun herkese.
Günaydın arkadaşlar.
Keyifli Pazar'lar olsun herkese.
Merhaba dostlar.
Şükür ben ve ailem canımızı zor da olsa kurtardık. Üzerimize devrilen duvarlardan dolayı ezik ve çizikler haricinde fiziken çok sıkıntımız yok.
Nasıl birşey yaşadığımızı hala idrak edebilmiş değilim. Ve fakat, Antakya diye bir yer kalmadı gibi.
İyi dileklerini ileten siz dostlarıma çok teşekkür ederim.
İnternet ve telefon hattı sorunu olduğundan dolayı daha önce siteye girip siz dostlara haber veremedim.
İnşallah tekrar görüşürüz dostlar...
Abi çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim. Aman dikkat edin kendinizeMerhaba dostlar.
Şükür ben ve ailem canımızı zor da olsa kurtardık. Üzerimize devrilen duvarlardan dolayı ezik ve çizikler haricinde fiziken çok sıkıntımız yok.
Nasıl birşey yaşadığımızı hala idrak edebilmiş değilim. Ve fakat, Antakya diye bir yer kalmadı gibi.
İnternet ve telefon hattı sorunu olduğundan dolayı daha önce siteye girip siz dostlara haber veremedim.
Çok teşekkür ederim Hasip'çim.Sıtkı abi çok geçmiş olsun. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş. Afyonkarahisar'da bir yakınımıza ait boş daire var. İsterseniz orada veya kendi evimde sizi misafir edebilirim. Rabbim bir daha bizleri bu kadar büyük bir sınavla karşılaştırmasın inş.
Çok teşekkürler Çağatay'cım.Abi çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim. Aman dikkat edin kendinize
Abicim çok büyük bir felaketten kurtulmak nasip olmuş. Umarım hepimiz için bu acılar geçer ancak gerçek anlamda çok büyük bir felaket. Hepimize sabır versin rabbimMerhaba dostlar.
Allah razı olsun Macit kardeşim.Abicim çok büyük bir felaketten kurtulmak nasip olmuş. Umarım hepimiz için bu acılar geçer ancak gerçek anlamda çok büyük bir felaket. Hepimize sabır versin rabbim