Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maalesef ebay üzerinde çok farklı kalitede ledler var sizin ledler araca olmamıştır zira bacakları farklı ve kısa devre yapmıştır.ledler takılırken arka stoplara bakın sonmustur araç korumaya alıyor. Ledin tel bacaklarının düzeltilmesi lazim
Ben dediğiniz işlemleri yapmadan ledi olduğu gibi takip baktım nasil yanıyor diye.zaten hemen ariza yandı.sonrada baktım duman çıktı vazgeçtim gibi yapmaktan malesef.
Buradan tekrar yazayım e bay üzerinden alınan gündüz kendilerini direkt takip kullanamazsınız, farklı bir konuda arıza ışığı yakmayan gündüz ledi şeklinde yapılacak işlemleri anlatmıştım
kolay gelsin ben merakımdan bir kere söküp takmıştım. bu gündüz farlarının beyaz olanlarından ama arıza ışığı yakmayanlarından nerden temin edebiliriz acaba yardımcı olurmusunz?
kolay gelsin ben merakımdan bir kere söküp takmıştım. bu gündüz farlarının beyaz olanlarından ama arıza ışığı yakmayanlarından nerden temin edebiliriz acaba yardımcı olurmusunz?