elinize sağlık, güzel ve başarılı bir çalışma olmuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Led stop beni aşar böyle devamsuper olmus eline saglik senden led stopda bekliyoruz
Sağol abi eve gidince gündüz fotoları gelecek inş.Fevzi güzel çalışmaa eve gittiğinde gündüz fotolarını ayrıntılı olarak beklerizz
Kazasız belasız yolunda farında açık olsun...!
elinize sağlık on numara çalışma olmuş
elinize sağlık cok güzel olmus
Teşekkürlerelinize sağlık, güzel ve başarılı bir çalışma olmuş..
Teşekkür ederim.Montaj yapılmadan önce ısınma testini yaptım.60-70 dakika kadar devreyi kurdum ve çalıştırdım. Belli bir süre sonra sabit sıcaklık oluşuyor ve bu sıcaklıkta iki parmak arasında LEDler uzun süre tutulabiliyor. Yani o kadar çok sıcak olmuyor. Ki ben odada kapalı ortamda denedim dışarda rüzgar olacak, önde aracın sürekli hava alan bölgesinde yer aldığından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Arkasındaki pcb de aliminyum. Onunda faydası olabilir.çokgüzel olmuş iyi çalışma gerçektan ama bu ledler çok ısınıyor inş düşündüğüm gibi sıcaklık eritmez..
eline sağlık diğer uygulamalardaki gibi çakma durmamış ama sanki ledler biraz dahamı ufak olsaydı dedim ilk bakışta ama canlı görmek lazım tabi yanılıyorda olabilirim