Gündüz farı uygulaması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aKSeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum toplam maliyet nekadar tuttu

Tam 120 yada o civarlarda bişey tuttu..El işçiliğini ayrılan zamanı hesaba katarsak 200 ü geçer :) Yani biri 200 TL veriyim de yap dese zor yaparım heralde çok uğraştım. Gerçi elim alıştı ikincisini yapmak daha basit olacaktır ama uğraştırdı yinede...

Bunların aynı performansı göstereceğini sanmıyorum...

Bunları yanyana sıra halinde nasıl sabitleyebiliriz? Yani bir panel vs. mi yapacağız düz bir sıra halinde, arabanın birtaraflarını delmeden...

Delmeden yaparsanız çıkıntı halinde olacaktır görüntüsü de hoş olmayacaktır...Aracınızda eğer benim uyguladığım gibi değiştirilebilecek, delip ledleri üzerine takabileceğiniz plastik aksam yoksa hazır olanlardan alabilirsiniz.

http://www.dealextreme.com/p/high-p...ning-lamp-lights-for-benz-e300-12v-pair-52263

sku_52263_1.jpg

52263-a9329f43-e884-4beb-8fa4-201c891da166.jpg

52263-defe192e-5b15-45e5-bb89-3a0dd905a18f.jpg

52263-4b64af92-92b3-42b8-b555-1e35fccb42c0.jpg

Güncelleyelim..Forumda uygulama yapmak isteyenler oluyor onlara da fikir olur :)

eline sağlık güzel olmuş yakışmış emeğe değmiş

eline sağlık güzel olmuş yakışmış emeğe değmiş

Teşekkür ederim.Kullanıldı, araçtan söküldü ve yeni sahibini bile buldu artık :rolleyes:

neden söktün ustam? Ben de düşünüyorum ancak ben ess. aracıma sis lambası taktırdım sisin yanında nasıl durur sizce ? ayrı bir devreye bağlasam sisle beraber yanmayacak tabi.

neden söktün ustam? Ben de düşünüyorum ancak ben ess. aracıma sis lambası taktırdım sisin yanında nasıl durur sizce ? ayrı bir devreye bağlasam sisle beraber yanmayacak tabi.

Ben aracı orjinale çevirdiğim için sökmüştüm. Uzun süredir böyle duruyordu. Kısmet de bugüneymiş aracı bugün sattık bakalım.. Eğer sisin yanında uygun bir yer varsa yapabilirsiniz görüntüsü çok güzeldi ilgi çekiyordu :) Sisler yasak fakat buna polis pek ses çıkarmıyor.

Geri