Aracın güneş yanıklarına boya harici uygulamaların tamamı bana göre sadece pamuk tıkamaktan ileri gitmez arkadaşlar. Acı ama gerçek böyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bimdeki bebek sampuani ile yikiyorum ( agu baby bebegin gozunu bile yakmiyor) heralde bi zarari olmaz boyayaPh nötr olan şampuanlarla yıkanırsa cila ve waxın ömrü uzun olur. Yani kaliteli bir oto şampuanı ile yıkamak lazım.
Aslinda suc bende evimin cok yakininda bi benzin istasyonu var. şu otomatik yikama makinasina hemen hemen her hafta 1 kere girerdim cabuk yikiyor hem ucuz 2 tl oda yipratmis olabilir mi acaba neyse olan oldu artik
Boyattın mı?bendede boya yanığı vardı kaputta ve tavanda. tavana folyo çektik ama kaput gittikçe yayıldı gözüme iyice batar oldu. arabayı yıkamaya canım istemiyordu.
öncesi;
sonrası
evet hocam onu yazmamışım tümden boyattım. ufak tefek çiziklerde vardı kapılarda tamponda vs.
Mis gibi olmuş ama bizim insanımız ne kadar garip... Şimdi aracın misal kapı saçı göçtü aracını soracaksın hemen burun kıvırırlar neden? Aracın kapı saçı eğik hadi yaptıralım bu seferde kapı saçı değişmiş diye burun kıvırırlar dünya üzerinde çok merak ediyorum böyle düşünen kaç millet vardır?