Nadir çoğu hemcinsimiz biraz tuhaf değil mi? Boyalı arabadan anında kaçarlar ama boyalı hatun gördüler mi hemen nikah dairesinin yolunu tutarlar :maden:
Aradan kısa bir zaman sonrada aile mahkemesin de kuyruğa girerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nadir çoğu hemcinsimiz biraz tuhaf değil mi? Boyalı arabadan anında kaçarlar ama boyalı hatun gördüler mi hemen nikah dairesinin yolunu tutarlar :maden:
Benim aracimin tavan ve sol ön kapi harci her yerinde boya ben aldigimda boyleydi bile bile aldim sonucta 10 yasinda arac ama tavan boyali araci satmaya kalksam kimse yanasmaz.dun sanayide winox oto yikama diye bir yerle gorustum pasta boya koruma ve detayli temizlik fiyati verde 250 tl diye ilk defa duydum winox u bir fikri olan varmi urunleri nasildir acaba
http://www.detailturkey.net/showthread.php?t=31010
Linkteki araçtada senin araca benzer güneş yanığı varmış. Uygulamayı yapan arkadaşta izmirde sizde izmirdesiniz sanırım. Bence iletişim kurup bir görüşün resimden anlaşılıyor zaten yaptığı uygulama
Arkadaşın yaptığı uygulamanın neticesi hemen belli olmaz. Ben de bir zamanlar Ankara'da buna benzer bir uygulama yaptırmıştım, bir süre sonra aracın görüntüsü daha fena oldu, bence bu tür uygulamalar geçici çözümlerdir, neticede ortada hasar gören bir malzeme var