h4 astraya uygun güçlü far önerisi

murat123456789

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Osram Night Breaker alındı arkadaşlar ...

arkadalar astra f aracımı aldığımda ampullerini değiştirmiştim ancak fazla bi fark göremedim hele dünkü yagmurlu ve gece seyahatimden sonra şimdi tekrar değiştirmeyi düşünüyorum ancak daha iyi aydınlatacak bişey istiyorum beyaz olursa iyi olur . şuanki ampulüm osram cool blue bılux h4 4000 kelvın 60/55w . satan adam %10 beyaz demişti bu ampule, bide bu 60/55w standartmı oluyor yoksa daha yüksekleride varmı. şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
philipsin performans serisi ampülleri piyasanın en iyisidir onlara bakabilirsiniz power2night xtremepower crystal vision serileri falan..

iyi aydınlatma istiyorsanız xenon yapın farlarınızı

onlar çok pahalı hocam 300 liradab başlıyo xenonlar ayrıyeten benim far camları düz değil dalgalı camlardan düz camı olan yok yani xenona verdiğim paranın karşılığını alamam zaten

Xenon kit dışında istediğiniz ampulu takın Halojenlerden alacağınız maxımum verim bellidir.. Aydınlatma açısından en iyi çözüm yolu xenon sistemidir.. Farklı arayışlar hayal kırıklığı yaratır sizin adınıza.. Saygılar...

onlar çok pahalı hocam 300 liradab başlıyo xenonlar ayrıyeten benim far camları düz değil dalgalı camlardan düz camı olan yok yani xenona verdiğim paranın karşılığını alamam zaten

o zaman piyasadaki şu anda en en iyi ürünler yukarda verdiğim philipisin performans ürünleri isimlerindende belli extreme ürünler onlarda artık sizi doyurmassa onlardan iyisi yok o ampüller ampül teknolojisindeki en üst ve son nokta çünkü artık onun bir üstü xenon oluyor.

Farların reflektörleri eskimişse, farlar orjinal değilse ne cins ampül takarsan tak sonuç üç aşağı beş yukarı aynı olur. Bir de beyaz olsun diyorsun ama beyaz ışık yağışlı havalarda iyi sonuç vermez. Xenon kullanacaksan da iyisini-kalitelisini kullanmak zorundasın, yoksa paran boşa gider.

xenonunda zaten orjinal verim alabiliceğin kelvin değeri 4300k dır yani sarımtırak gündüz rengi denir günışığı rengi denir..

Öyle deme bende aynı araçtan kullanıyorum. alırken 350 lira verdim 2 sene önce.. verdikten sonra biraz düşündüm ama şunu söyliyim.. Arabamı değiştirirsem ilk xenon almak olcak... artık sarı farlarla yolu goremiyorum.. Camların dalgalı olması senin avantajın olur karşıyı rahatsız etmezsin ve görüntünüde etkilemez.

Geri