h4 astraya uygun güçlü far önerisi

arkadaşlar Osram Night Breaker marka ampulleri bugün taktırdım birazdaha güçlü yanmsı içinde role taktırdım gayet memnunum yardım eden herkese teşekkür ederim . ayrıca bugün tam 100 wattlık ampul alıyordum ancak savaş abinin dedikleri aklıma geldi vazgeçip osram aldım .

onuda aldım yanlız markasını bilmiyorum çin malı herhalde, ancak sarı yanıyor olmazsa onunda ampülünü değiştiririz. orjinalini konyada bulamadım zaten çok pahalı oldugunu söyledi parçacım onun için ön tamponun arasına girecek ince sisi farı aldım

Hayırlı olsun Murat. Sis farları asla farlar gibi bir aydınlatma sağlamazlar. Onların görevi sisli havalarda farlara yardımcı olmaktır. Yani bir nevi farlara bastonluk yaparlar.

sagol savaş abi , bende onun için fazla para vermek istemedim sislere normal bişey ama daha montajını yapmadım

sis farlaını taktım ancak tam oturmadı ön boşluklara . bide ben içindeki ampül yerine h4 sarı far ampülü taktım gayet güzel oldu tek sıkıntım kaldı oda sisler aralara tam girmiyor sizce ne yapabilirim ???

Sislerin içine H4 ampülleri monte etmek çok zor olmadı mı?

biraz zor oldu deliği baya bi genişletmek gerekti ama gayet güzel bir şekilde yerleştirdim :D
bide öyle çok fazla bi işik vermedi önce korkmuştum çok fazla işik verirse sıkıntı olur diye ancak accent eraların sis farları gibi oldu

H4 ler çift (uzun/kısa) devredir, kısalara denk gelen ucu kullandıysan o nedenle az ışık veriyordur.

Geri