Cvp: H7 Far Ampulu Değiştirme ( Resimli ) ...
ben bu resimleri neden göremiyorum, hangi konu olursa olsun hep aynı sıkıntı....
ben bu resimleri neden göremiyorum, hangi konu olursa olsun hep aynı sıkıntı....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sting1981' Alıntı:Gece aydınlatmada düşüş var mı Hasan bey? Ben de düşünüyorum ama ampul ömrü ve aydınlatma açısından çekincelerim var. Yoksa fardaki sırıtan tek şey bu sarı kısalar. Araç cosmo olduğu için sarılar çok sırıtıyor. Bir de tavsiye ediyorsanız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
gezegen' Alıntı:Bu H7 far ampulünden 1 sefer benim alıp kendim taktım arıza lambası yaktı. 2. sefer elektrikçinin kendisi taktı yine arıza lambası yaktı, şimdiye kadar hiç bir araçta arıza lambası yakmadığını söyledi. Bende mi bir şanssızlık var yoksa benim araca gerçekten mi uymuyor?
HasanM' Alıntı:gezegen' Alıntı:Bu H7 far ampulünden 1 sefer benim alıp kendim taktım arıza lambası yaktı. 2. sefer elektrikçinin kendisi taktı yine arıza lambası yaktı, şimdiye kadar hiç bir araçta arıza lambası yakmadığını söyledi. Bende mi bir şanssızlık var yoksa benim araca gerçekten mi uymuyor?
Şayet Osram yada Philips gibi maka olanlardan aldıysanız arıza yakmaması gerekir. Çünkü bu ampuller yine satandart ampul gibi h7 ve 55 W. Ama bazı markalarda özellikle sanayide satılan ucuz uzak doğu mallarında yada Varta nın bazı modellerinde 75W, 90W yada 100W olanları var. Bunlar da fazla akım çektiği için arıza yakar ayrıca fazla akım çektiği için soketin ve tesisatın aşırı ısınmasına hatta erimesine bile yol açabiliyor. H7 ve 55W olan hiç bir halojen ampul normal şartlarda arıza yakmaz. Camının mavi olması veya şeffaf olması önemli değil önemli olan 55W olması. Yani sizin araca da uyar.
gezegen' Alıntı: