Hadi Bakalım Arkadaşlar Bana Bi Yardım Edin Lütfen:)

Ynt: Hadi Bakalım Arkadaşlar Bana Bi Yardım Edin Lütfen:)

Bence siz Mark Adams'ı arayın gtc de kullanılan renkten özel sipariş edin
şeker kırmızısı idi, hem her yerde bulunmayan bir renk :)

Sn.gokhan_55 alın bir beyaz dizel benım uygulamaların aynısını sizede uygulayalim :)

Sonra bir de superchips ;)

şimdi biri beyaz ama 2 ay sonra
diğeri siyah ama hemen

Siyah hemen o zaman

İlk olarak söyleyeceğim dizel al :)Renge gelirsek 2 tane beyaz aracınız var zaten.Farklı renk tercih edin.Kırmızı astra baktım ben çok beğenmedim.Arkadaşlar yanlış anlamasın benim istediğim kırmızı tonunda değildi o yüzden beğenmedim.
Bence şuraya bütün renklerde astraların resimlerini koyalım karar verelim :)Benim ilk tercihim siyahtı fakat araç yoktu beyaz aldım.Ama iyikide almışım diyorum.

Djfree link' Alıntı:
İlk olarak söyleyeceğim dizel al :)Renge gelirsek 2 tane beyaz aracınız var zaten.Farklı renk tercih edin.Kırmızı astra baktım ben çok beğenmedim.Arkadaşlar yanlış anlamasın benim istediğim kırmızı tonunda değildi o yüzden beğenmedim.
Bence şuraya bütün renklerde astraların resimlerini koyalım karar verelim :)Benim ilk tercihim siyahtı fakat araç yoktu beyaz aldım.Ama iyikide almışım diyorum.

bende kırmızının tonunu çok beğenmiyorum daha koyu kırmızı olmalıydı... ama bakalım elde siyah var diye siyaha talim edecek miyim:) her şey bugun iş çıkışı belli olur

Siyahtan şaşma derim ben çok memnunum. Donanımsa en full ü olsun derim.

AFL+ almadığıma pişman oldum :(

Sn.hüseyintekin aracınızda problem var mı hala?

Kesinlikle beyaz diyorum bakın buluşmalardaki resimlere videolara vs beyaz kesinlikle farkını gösteriyor heleki afl varsa offff

zateni kendi aracı beyaz iyi biliyordur nasıl bişey olduğunu :)

Geri