A
AEE25
Bilgi Girilmemiş
Ynt: İnsignia VS Astra Halı Saha Maç Organizasyonu.
Çok pis top tutarım kale arkasından..
Çok pis top tutarım kale arkasından..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AEE25 link' Alıntı:Çok pis top tutarım kale arkasından..
BurakyNk link' Alıntı:Yeni Açık Kombinem varken hep oraya gidiyorum sonra mustafadan sıkıldım hep aynı beste yeter dedim gittim kapalıya
MeRt link' Alıntı:Mustafa gerçekten çok ilginç biri. Biz kendi eğlencemize bakıyoruz, alakasız besteleri, alakasız zamanda söylettiği çok olur.
BurakyNk link' Alıntı:Lanet Olsun O adama ) Bildiği Tek Beste Musalla Taşı Arada Birde Meksika dalgası okadar ))))))
MeRt link' Alıntı:Meksika dalgası hoşuma gitmiyor değil. Güzel bir atmosfer yaratıyor ama alakasız alakasız besteler yaptırınca çok darlanıyorum.
Takım 9 kişi kalmış 1-0 öndeyiz oooleeeyyy saldır beşiktaşım ne alaka, kartal gol gol gol ne alaka be Mustafa.
BurakyNk link' Alıntı:Bir yerlerinin yırtılmasını istiyorsan kapalı beste çok
ben de çok iyi değilimdir ama haftada bir kez halı saha maçı yaparızDERSİMLİ link' Alıntı:şaka bir yana bende lisanslıyım 2002 yılında şeker çıkınca küstüm herşeye bıraktım topu ama devam edebilirmişim sonra pişman oldum.
HaKaN link' Alıntı:ben de çok iyi değilimdir ama haftada bir kez halı saha maçı yaparız
genelde öğretmen arkadaşlarımız yaşlı ve göbekli olunca avantaj biz gençlere geçiyor
ama haftada bir kez terlemek ve koşmak sağlık açısından çok iyi
BurakyNk link' Alıntı:Ben Bitmişim Geçen Maç yaptık ölüyordum az kaldı nedeni belli sigara