Toyotalar hakkaten çok güzel konforlu ve kullanım açısından da keyifli araçlar şahsen tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısınız 1999 model 1.6 ies hondam vardı. 2004 yılında ön can çatladı cam fiyatı işçilik hariç 550 lira idi.[/QUOTE
arkadaşımın aracı 2010 civic
bakım maliyeti 1200 tl serviste - 820 tl sanayide özel serviste
araç 1.6 otomatik motor bağırıyor ve hemen vites değiştiriyor tabiri caizse bağırıyor ama gitmiyor...
kasa çok güzel içine lastik sesi alıyor frenler çok hassas dokunmayla bile çok güzel duruyor ancak sıkıştığın bir anda enteresan biçimde araç durmuyor.. araçta elektirik sorunu var 15-20 dakika dörtlü yandığında veya 10-15 dakika farları açık unutulduğunda araç çalışmıyor akü boşalıyor.. honda servislerine sorabilirsiniz... ayrıca iç dizaynı çok güzel ancak yerde seyahat ediyor hissi veriyor araç..
haklısınız 1999 model 1.6 ies hondam vardı. 2004 yılında ön can çatladı cam fiyatı işçilik hariç 550 lira idi.[/QUOTE
arkadaşımın aracı 2010 civic
bakım maliyeti 1200 tl serviste - 820 tl sanayide özel serviste
araç 1.6 otomatik motor bağırıyor ve hemen vites değiştiriyor tabiri caizse bağırıyor ama gitmiyor...
kasa çok güzel içine lastik sesi alıyor frenler çok hassas dokunmayla bile çok güzel duruyor ancak sıkıştığın bir anda enteresan biçimde araç durmuyor.. araçta elektirik sorunu var 15-20 dakika dörtlü yandığında veya 10-15 dakika farları açık unutulduğunda araç çalışmıyor akü boşalıyor.. honda servislerine sorabilirsiniz... ayrıca iç dizaynı çok güzel ancak yerde seyahat ediyor hissi veriyor araç..
hasan abi sen yükseğe alıştığından olmasın sakın...bende transporter kullanıp kendi aracıma gelince acayip oluyorum
hasan abi sen yükseğe alıştığından olmasın sakın...bende transporter kullanıp kendi aracıma gelince acayip oluyorum
yok ibrahim arasıra kullanıyorum hatta vectradan inip bindiğimde bile alçak geliyor
arkadaşlar herkese merhaba
astramı değiştirmek istiyorum ve seçeneklerim şunlar:
honda civic
toyota corolla sedan
ve jetta 1.6
lpg takdıracağım. 35000 civarı bütçem var si hangisini önerirsiniz.
not: araç hergün avrupa-anadolu yapacak yaklaşık gidiş geliş 30 km.
tavsiyelerinizi bekliyorum