Bu forumda arabasını
BUGATTI VEYRON olarak gören birisi varsa o da @
Flea_ nickli şahıstır
Doğukan kardeşim...
Kendi arabasından başka kimsenin arabasını tanımayan bu arkadaş,
Astra 1.4 T, Opel Combo/Corsa 1.3 CDTİ , 1.7 DTİ ve senin araban Accent Era gibi bilimum bütün arabalara b.k atmakta zirve noktasına ulaşmıştır...
Yav böylelerine
HE deyip geçmek lazım, senin 98 model (16 yaşında) 2000 motorlu aracın bütün arabaları döver
HE
Ya minik kuş, minik ergencik, ben orta yolu bulmaya yönelik ılımlı yorum yazmaya çalıştıkça sen ergenliğe doğru gidiyosun, anlıyorum daha ufaksın, komplekslisin anlıyorum her bir şeyi...Ben meslek lisesinde okumayan bir LPG ci çırağıydım az para almama rağmen arabalara yakın olmak için 15 16 yaşlarında sanayide vakit geçirdim, torostan şahinden tut grandcherokee jaguar gibi araçlara binmişliğim var, anlatma gereği duymuyorum. Arabamı gayet iyi tanıyorum, astra 1.4T ye çamur atmadım nerenden salladın bilmem ama motor gücü konusunda lafımın arkasındayım Belirli devir bantlarında iyi gitmesine rağmen yapay güç sonuçta turbo denen şey. Ben doğal güç ve 0.6litre hacim farkından dolayı arabama güveniyorum. Daha önceden de sürdüğüm 1.7DTI Combo bana eziyet etmişti, ki bunun da arkasındayım. Sen ki ne kadar bölücü ne kadar xxxxxx bir insansın ki Doğukan'ın arabasını gömdüğümü de söyleyerek ortalığı karıştırma derdindesin. Debriyajının çok garip olduğunu ve motorun torkunun biraz düşük olduğunu söyledim doğukana, ve herkes üstüne gittiğinde ben de yorumların tamamen duygusal olduğunu, atmosferikten turboya geçişte yaşanabilecek yapay hisler olabileceğinden bahsettim, üstüne varmayın arkadaşımızın gibi yorumlarım vardır, kör gözüne ne yapayım bilemedim... velhasıl doğukanla herhangi bir sorunum yoktur, kendisi de buradayken gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.
Hala inanamadığım bir nokta var ki arabamı bugatti gibi görmem hadisesi
Ben arabamı yerden yere vuran ve külüstür veya düldül diye isim takan biriyim. Tek güvendiğim nokta performansıdır. 50 liralık bir sensör yüzünden sanayide sürünmüşlüğüm doğrudur ancak bu benim sorunum değil kendine usta adı veren öküzlerin sorunudur. Ben ustamı buldum ve şuan arabayla ilgili tek sorunum LPG fiyatının 3.04TL olması
Hani 5bin lira daha pahalı ya senin araban, gel kıyaslayalım. Vectra 2.0CD en çok tutulan D sınıfı araçtır, diğer D sınıfı araçlardan uzak durulurken vectra bu konuda bir numara, doblo varken combo halt etsin
Sağlam süspansiyon ve alt takım ile konforludur, combo halt etsin. Yol tutuşu sınıfında iyidir, combo halt etsin. Motoru güçlü sayılır şahsen 225 gördüm hatatatatata yürüyorum bee
Senin araba halt etsin. 16 yaşında olmasına rağmen dışarıdan çok hoş görünüyor, sürekli rengiyle poh rengi diye dalga geçtiğim arabama satılık ilanı koymadan muayeneye soktuğumda bile satılıkmı diye sorular gelebiliyor. Senin araban kadar sıradan değil yani özel bir araç
Ne mutlu ki 2000 motorlu birçok arabayı tokatladım, kimisinde kıl payıyla kazalar atlattım, hevesimi aldım yani. İsteyen olursa Afyon'a gelir ankara otoyoluna çıkarız kapışırız diyerek konuyu kapatıyorum. Fikir anlaşmazlığı olsa da kimseye düşmanlık beslemem, daha öncelerde açık hava filtresi tezini çürüttüğüm bir forum üyesi facebooktan tehdit etmişti, o da ettiğiyle kaldı, alışığız yani bu tür kavgalara. Bir sıkıntısı olan özel mesajdan ulaşsın, telefon numaramı vereyim konuşalım, THE END.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:44 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:37 ----------
...Bu arada hiçbir zaman aracımın performansının üst seviyelerde olduğunu iddaa etmedim.
Tüplü bi hyundai'yle kapışıp onu geçtiğimi yazmıştım sadece.
Senin gibi kendimden 3 gömlek üstun olan astra j'ye kafa tutmadım...
Bunu da boş bırakmayalım, iddaa ediyorum 0-100 9.9 saniyede alabilen Astra J ye ben 0-100ü 10sn de alabilen vectramla kafa tutuyorum. Bunu gerçekten yapıyorum, herkes boş zamanlarını drag yaparak değerlendirmiyor neticede ben kendime de güveniyorum araba kadar
Diğerleri zırva şeyler zaten kaileye almaya gerey duymadım. Boş CD gibi boşsun beybi