Hangi Donanım Hangi İşe yarıyor? Nasıl Kullanılıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hangi Donanım Hangi İşe yarıyor? Nasıl Kullanılıyor?

Arkadaşlar yağmurlu yolda şehiriçi yavaş hızda direksiyon sertleşmesi yaşadınızmı yada duydunuzmu?geçen fazla yağmur yağdı izmire.ilgimi çektide acaba banamı öyle geldi falan dedim.hıza duyarlı sertleşen direksiyon var diye biliyorumda suda birşey oluyormu yardımlarınızı beklerim.

onur1982 link' Alıntı:
Arkadaşlar yağmurlu yolda şehiriçi yavaş hızda direksiyon sertleşmesi yaşadınızmı yada duydunuzmu?geçen fazla yağmur yağdı izmire.ilgimi çektide acaba banamı öyle geldi falan dedim.hıza duyarlı sertleşen direksiyon var diye biliyorumda suda birşey oluyormu yardımlarınızı beklerim.
böyle bir durum yasamadım bana kalırsa size oyle gelmıstır cunku dıreksıyonumuz surate duyarlı diye biliyorum

Valla ben bir kez suya tam anlamıyla bodoslama girmiştim 110 km ile, arabama bir kez daha aşık olmuştum. Cruise ile ilerlerken bir anda suya daldı araba, direkt Cruise devreden çıktı, TC/ESP lambası yandı, direksiyon sertleşti ve araba öyle güzel silkinip topladı ki kendini 2 saniye içinde daha ne oluyor demeye kalmadan herşey normale dönmüştü bile.

Sport'larda lastik basınç sensörü var mı? Birde direksiyon ısıtma?

Aydn link' Alıntı:
Hic birinde yok bu ozellikler.

Aydn link' Alıntı:

Maalesef yok.
Daha doğrusu Cosmo'da bile yok.  :)

ևok enteresan. İnternet sitesinde yayınladığı kitapçıkta bizim çift bölgeli klimanın sağ en alt köşesinde direksiyon ısıtma tuşunu anlatıyor  ;D

Aydn link' Alıntı:
ևok enteresan. İnternet sitesinde yayınladığı kitapçıkta bizim çift bölgeli klimanın sağ en alt köşesinde direksiyon ısıtma tuşunu anlatıyor  ;D

Aah ah o kitapçık bize daha neler anlatıyor da Türkiye'ye gelen yok. ((:

Aydn link' Alıntı:

benim takip ettiğim ingiliz astra forumundan alıntı yaptım.Adam gereken parçaları temin edip aracına uyguladı.Bizim burda yaptırabilir miyiz bilemiyorum

ttt35 link' Alıntı:

benim takip ettiğim ingiliz astra forumundan alıntı yaptım.Adam gereken parçaları temin edip aracına uyguladı.Bizim burda yaptırabilir miyiz bilemiyorum

Kesin yapılır ama yapacak birisi çıkar mı onu bilmiyorum.

Geri