Hangi H7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kısa farlara hangi H7 tavsiye edersiniz?

• Philips NightGuide

Oy: 3 10.0%
  • Philips X-tremeVision

Oy: 12 40.0%
  • Osram Night Breaker Plus

Oy: 9 30.0%
  • Bosch Plus 90

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    30
Ynt: Hangi H7

ben osram nıght breaker plus kullanıorm memnunum sımdılık guzel aydınlatıyor.. halıl abı senın nb ler patladı mı

Aracın üzerindeki orjinal fabrika çıkışı ampüller ne marka acaba far ayarını yaptırmama rağmen geceleri yolu ve kenarlarını iyi göstermiyor önceki astra g aracımda gayet iyi görüyordum gözlerimde geceleyin pek iyi seçmiyor zaten ama zenon farda bir sıkıntı yaşamadım heryer günlük güneşlik hiç uzun far yakmaya bile gerek duymadım. Benim gibi gece görmekte zorlananlara hangi ampülü tavsiye edersiniz.

cancanada link' Alıntı:
ben osram nıght breaker plus kullanıorm memnunum sımdılık guzel aydınlatıyor.. halıl abı senın nb ler patladı mı
bende plus olmayan versiyon vardı, geçenlerde biri patladı elimde önceden kalma bir tane vardı onu taktım. dün diğeri de patlayınca philips aldım. eski arabalarımda da kullanıyordum osram onlarda da çok uzun ömürlü olmuyordu. bildiğim kadarıyla plus o yüzden üretildi. ama ben plus olanını hiç kullanmadım.

hllb link' Alıntı:
bende plus olmayan versiyon vardı, geçenlerde biri patladı elimde önceden kalma bir tane vardı onu taktım. dün diğeri de patlayınca philips aldım. eski arabalarımda da kullanıyordum osram onlarda da çok uzun ömürlü olmuyordu. bildiğim kadarıyla plus o yüzden üretildi. ama ben plus olanını hiç kullanmadım.
anladım abı hayırlı olsun.. bende pluslu olanı aldım bakalım ne kadar dayanacak..

philips x-treme vision, osramdan çok aman aman farklı olmamakla beraber biraz daha parlak ve daha iyi aydınlatıyor gibi geldi bana.

Abi resimdeki parlaklığı verdi mi astra nın far tasında?

eketen link' Alıntı:
Abi resimdeki parlaklığı verdi mi astra nın far tasında?
emin değilim ama dediğim gibi bence osramdan daha parlak. hatta akşam farları açınca karşıdan bakan eşim ne kadar parlak yanıyor dedi :) demek ki oldukça iyi.

Ben de az önce netten osram night breaker plus sipariş ettim. Umarım hoşuma gider.

Geri