Hangi kasko şirketi

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
aracı aldığımızda beri neskarda yaptırıyorduk(axa sigorta) fakat kısmet olup araştıramamıştık ilk yıl 800 ikinci yıl 1200 üçüncü yıl 1000 tlye yapmışlardı ve hasarsızlık indirimi olmasına rağmen bu yıl başka bir şirkette bütün indirimler dahil(kapalı garaj,emekli vs.) yine axa sigorta 940 tl ergo 740 tl fiyat verdi siz hangisini tavsiye edersiniz birde askoları sınıflara ayırmışlardı bu yıl geçerli oldu mu

Çağatay aslında axa iyi ama biraz tuzlu bir firma jumpo jampomu buna benzer bir firma var adamlar çok uygun fiyat veriyorlar bir araştır istersen.

Çağatay aslında axa iyi ama biraz tuzlu bir firma jumpo jampomu buna benzer bir firma var adamlar çok uygun fiyat veriyorlar bir araştır istersen.

abi hem fiyat hemde Allah korusun bişey olduğunda ödemeler nasıl oluyor en çok bunu merak ediyorum hangi şirketti hatırlamıyorum şuanda 2008 yılında renault servisinde bir abiyle tanışmıştık aracı pert olmuş 48 bin tlye(50 bin tl kaskolu) 1 hafta önce aldığı aracı kasko şirketi 12.500 tlden sayıp adam ödeme yapmıştı benim korktuğum noktalar bunlar bazı firmalarda parça değişimi yaparken ucuz olsun diye yan sanayi yada çıkma takıyorlar bunlarada rastladım eğer kafama yatmazsa zaten axaya yaptırıcam garanti olsun diye:)

Çağatay bizim arkadaşlar araştırdı en uygun rakamı o firma verdi. Arkadaşlar menmun ama malum benim aracım kasko olmuyor bu yüzden ne desem hava da kalacak ama en azından bir fiyat almanda fayda var diye düşünüyorum.

Sompo japan tavsiye ederim hem de sanırım 1000 tk lik tek seferde yapacağınız kazlarda hasarsızlım indirimi bozulmuyor ben astra 2010 1.3 cdti aracıma 580 tl ye yaptırdım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ama önce gittiğiniz servise tel ile sorun hangi şirketle anlaşması var diye

Sompo japan tavsiye ederim hem de sanırım 1000 tk lik tek seferde yapacağınız kazlarda hasarsızlım indirimi bozulmuyor ben astra 2010 1.3 cdti aracıma 580 tl ye yaptırdım

Evet ama bir şartları var. Oda gelecek yıl yine kendilerine kasko yaptırmanız gerek. Ben öyle biliyorum ya değilse hasar kaydı olarak giriyorlar. Duyduğum bu şekilde.

Bana öyle bir şey demediler.

Gerçi ben ikinci sene de aynı şirkete yaptırdım kaza filan da olmadığı için o konuda net bir şey söyleyemem sadece aktardıklarını söylüyorum:)

Bana öyle bir şey demediler.

Gerçi ben ikinci sene de aynı şirkete yaptırdım kaza filan da olmadığı için o konuda net bir şey söyleyemem sadece aktardıklarını söylüyorum:)

Bizim arkadaşlara aynı şekilde söylemişler yaptıra bilirsiniz diye ama sonrasında eklemişler yine bizde kalmanız gerek ya değilse hasar kaydı diye eklenir diye.

Bizim arkadaşlara aynı şekilde söylemişler yaptıra bilirsiniz diye ama sonrasında eklemişler yine bizde kalmanız gerek ya değilse hasar kaydı diye eklenir diye.

O zaman doğrudur ama fiyat olarak bence yine de değerlendirilmesi gerekir

Geri