Hangi kasko şirketi

O zaman doğrudur ama fiyat olarak bence yine de değerlendirilmesi gerekir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende aynı fikirdeyim... diğer firmalar zaten uçuk fiyatlar çekiyor. Aynı sigorta şirketi içinde arkadaşın ev sigortası vardı bir sorun oldu adamlar güzel ilgilendi sorunu çözmek adına gelen giden eksik olmadı. Bir daha aynı yere yaptırdı. Ama fiyat konusunda güzel fiyatlar veriyorlar. Orası kesin.

yarın birde onlardan teklif alayım o zaman benimkide 2011 corsa diesel sözde bütün sigorta şirketlerinin sitelerinde araçların prim bedeli gözükecekti ama hiç birinde bulamadım

yarın birde onlardan teklif alayım o zaman benimkide 2011 corsa diesel sözde bütün sigorta şirketlerinin sitelerinde araçların prim bedeli gözükecekti ama hiç birinde bulamadım

Bu ülkede bulaman onlar seni bulur buldukların da ellerinden kaçırmadan öperler sonra sen farkında dahi olmazsın farkında olunca da zaten iş işten geçmiş olur sonra da çıkar deriz ki burası Türkiye ;)

(Yorumum genel canım kardeşim ;) )

sampo japon da yine forumda okuduğum kadarıyla mini onarım yaptırınca kasko bozulmuyor fakat seneye başka firmadan yaptırırsan kaskoyu hasar olarak gözüküyormuş bunuda dikkate alın yada iyice bi araştırın

Bu ülkede bulaman onlar seni bulur buldukların da ellerinden kaçırmadan öperler sonra sen farkında dahi olmazsın farkında olunca da zaten iş işten geçmiş olur sonra da çıkar deriz ki burası Türkiye ;)

(Yorumum genel canım kardeşim ;) )

abi hangi işimiz düzgün ki daha dün 3 sene önce sattığımız evin vergi borcu için kapıya geldiler ulan 3 yıl olmuş satalı ondan öncede içinde biz oturuyorduk kira vergisi ödenmemiş diyorlar bakalım adam düzelticem dedi ama ne olacak bir sözde her yerde internet var:)

sampo japon da yine forumda okuduğum kadarıyla mini onarım yaptırınca kasko bozulmuyor fakat seneye başka firmadan yaptırırsan kaskoyu hasar olarak gözüküyormuş bunuda dikkate alın yada iyice bi araştırın

aynen onuda dikkate alıyorum benim kasko 4ünde olduğu için diğer firmalar daha teklif vermiyor

bugün grupamada bütün indirimler dahil 625 tlye yaptırdım en ucuz full ve genişletilmiş kaskoyu o verdi

Allah yeni kaskonu kullandırmasın. Kazasız keyifli sürüşler

çok teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler:)

ben 900 tl e yaptırmıştım agustosda genmişletilmiş + 5000 tl e kadar (toplamda) 2 kaza bonus durumunda kazazıslık bozulmuyor.

Geri