- Konuyu Başlatan
Vay yavrum fiyatlara.... :sopa:
Yaa Nadir abi.. Kaskoları boşver t.sigortalarına bak yaa.. Aynı şehirde farklı acentelerin dışında Ankara'daki acentelerden de fiyat aldım bişey farketmiyor, aynı şeyleri söylediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay yavrum fiyatlara.... :sopa:
bu ay içerisinde trafik sigortası yaptırdım. fiyatlar şu şekilde.
sompo japan : 202
Anadolu : 230
groupama : 260
zurich : 327
hür : 285
hdı : 300 küsür( tam hatırlamıyorum)
içlerinde yol yardımı olan en uygunu groupama yı seçtim. bu sigortalar ve kaskolar için ünlü bir sigorta sitesi var ordan teklif alabiliyorsunuz. kaskolar için onlar sizi arıyor. sigorta firmalarının tekliflerini size söylüyorlar. kaza anında sadece bizi aramanız yeterli diyorlar. poliçeyide ücretsiz kargo ile yolluyorlar. bencede en uygunu bu şekilde. kaza anında sadece acenteyi aramaktansa bu siteye ulaşmak daha kolay. tavsiye ederim.
Yok hayır. ''kaza anında'' derken olası bi yolda kalma durumunda. yani sadece kaza'da değil.Anladığım kadarı ile yol yardımını sadece araç kaza yapması durumunda çekici hizmeti vermekte... yanılıyor muyum?
Yok hayır. ''kaza anında'' derken olası bi yolda kalma durumunda. yani sadece kaza'da değil.
yanımda poliçe olmadığı için siteyi aradım sordum. muhtemelen kadının bilgisi olmadığı için gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. bakalım ne diyecekler.Dün akşam inceledim de çekici hizmeti sadece kaza anında filan diye bir açıklama yapmış. Bende axa yaptırıyorum da... onlar da kaza ve arıza durumunda veriyorlar iki kere yolda kaldım birincide şehirler arası aracı çekici ile çektiler... yılda 3 kez veriyor bu hizmeti... azamı maddi limit olarak 1000 TL
yanımda poliçe olmadığı için siteyi aradım sordum. muhtemelen kadının bilgisi olmadığı için gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. bakalım ne diyecekler.
Bir araştır derim daha önce benim başıma geldi bir sigorta şirketi de buna benzer bir hizmet veriyorum dedi bana meğer ise araç kaza yapınca yada aracın içinde anahtar kalınca çekici hizmeti veriyormuş.... yani demem o ki işin net kısmını söylemiyorlar...