hangi kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangi kasko

• Kullanılan toplam oy
    71
Astra sedanı alırken ergo isviçre kasko hediyeydi, bugün yeniliyorum. İşbankası çalışanı olduğumdan anadolu sigortaya yaptırdım. %35 hasarsızlık, %25 çalışan, %10 trafik kodu ve % 10 hoşgeldin indirimleri uygulandı.

Astra sedanı alırken ergo isviçre kasko hediyeydi, bugün yeniliyorum. İşbankası çalışanı olduğumdan anadolu sigortaya yaptırdım. %35 hasarsızlık, %25 çalışan, %10 trafik kodu ve % 10 hoşgeldin indirimleri uygulandı.

geriye ne kaldı zaten :p iyi günlerde kullanın

Anadolu Sigortadan şimdiye kadar hiç mağdur olmadım. Primleri belki bazıları için fazla gelebilir ama hizmette maksimum.

Sigorta kadar yaptırdığınız acente de önemli. İşini ehli olmalı ve iş takibi iyi olmalı.

Ben ve abim her sene araç kaskolarımızı Güneş Sigortaya yaptırıyoruz, memnunuz.pert olan aracımızın parasını 45 gün de bir tamam aldık.Ayrıca acente destegi, mini onarım vb hizmetleri, ayrıca teminatlara göre fiyatı uygun, tavsiye ederim.

Anadolu sigorta. her türlü hizmet var. prosedür çok az. Ayrıca zamanını bulursanız oldukça uygun fiyatları var

ak sigortası olan bi arkadasım 8 günlük volvo s40 ın ön camı çatlattı sigorta değiştirirz ama yan sanayi takarız dedi gitti yaklaşık orjinaline 1000 ytl ye ykaın para verdi

Geri