Ynt: hangi lpg kullanıyosunuz arkadaşlar.
abi ALLAH Aşkına zaten 70binde triger in değişecek senin bi ton masrafın olcak adamlar senin sübabına garanti veriyolar 3 yıl senin trigerin garantisi var mı yok ?
hadi onu geçtim sen bu arabayı müzeyemi kaldırcan kac bin km kullanıcan 300bin mi ? sen ayda 600 yapmıyosun o kadar kmyi 30yıl sonra görürsün ben keyfime bakarım yolumu alırım gezerim tozarım hevesim geçer satarım yenisini alırım herkes böle yapmıyor mu ki satacağım insan bana dua edecek eminim.
harunhoca link' Alıntı:Bir konuda siz lpg ci sevgili arkadaşlarımla anlaşamıyoruz. LPG nin tüketim maliyetlerini düşüreceği konusu yadsınamaz bir gerçek. Olaya sadece ekonomi açısından bakarsanız doğru sonuca ulaşamayız. Olaya komplike olarak bakmak lazım. Bir futbolcu sadece düz koşusu çok iyi diye alınmaz. Sadece iyi çalım atan topçu takıma ne kadar katkı sağlar. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Yani diyorum ki ekonomi olayı tamam ama LPG nin çok açmazı ve problemi var. hele turbo motorlarda. 100 bin gider diyor bazı arkadaşlar, inşallah 200 bin gider ama ya gitmezse, ya cortlarsa. Hadi cortlamadı... yok ya içime sinmiyor, midem kaldırmıyor, boşverin. Size güle güle kullanın. walll... Ha bu arada siz 100 bin gider diye düşünüyorsunuz ya ben de yazın benim araç uzun yolda 5-6 litre arası yakacak diye düşünüyorum. kahka536
abi ALLAH Aşkına zaten 70binde triger in değişecek senin bi ton masrafın olcak adamlar senin sübabına garanti veriyolar 3 yıl senin trigerin garantisi var mı yok ?
hadi onu geçtim sen bu arabayı müzeyemi kaldırcan kac bin km kullanıcan 300bin mi ? sen ayda 600 yapmıyosun o kadar kmyi 30yıl sonra görürsün ben keyfime bakarım yolumu alırım gezerim tozarım hevesim geçer satarım yenisini alırım herkes böle yapmıyor mu ki satacağım insan bana dua edecek eminim.