Ynt: hangi lpg kullanıyosunuz arkadaşlar.
Konuyla alakasız olacak ama, 1.4T lerde yakıt filtresi yokmu ?
Konuyla alakasız olacak ama, 1.4T lerde yakıt filtresi yokmu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Emre kardeşim aracını iyi günlerde kazsız belasız huzurla kullanırsın inşallah sevdiklerinle... Ancak ben LPG ye sıcak bakmıyorum kendimce sebeplerden dolayı exclaim
milyoncubaba link' Alıntı:yani ben derdimi anlatamıyorum işte koca italya full lpg kullanıyor yahu kullandığımız lpg markaları İtalyan zaten
onlar mı saf biz mi akıllıyız
milyoncubaba link' Alıntı:yani ben derdimi anlatamıyorum işte koca italya full lpg kullanıyor yahu kullandığımız lpg markaları İtalyan zaten
onlar mı saf biz mi akıllıyız
qwertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç.MuratS link' Alıntı:İtalyada benzin bizimkinden daha pahalı.. Kişi başına düşen GSMH hesaplandığında ise bariz olarak bizim benzin fiyatları pahalı kalıyor... Dikkat edin zaten gelişmiş ülkeler neye ihtiyaç duyuyorlarsa o yönde açıklarını kapatıyorlar.. Benzin pahalı diye adamlar LPG işinde usta olmuşlar. Arapların petrolü var çinlilerin işgücü almanların mühendisleri japonların teknolojisi... Ancak bizdeki güç kimsede yok hepsinin imrendiği bir güç... Vur kırbacı vur kırbacı üstümüze ver yükü ver yükü yinede sesimizi çıkarmayız hayat bize güzel Ne Mutlu Türküm Diyene dancee