Arabayı alalı 6 ay oldu 4400 km.deyim. Her geçen gün araca daha çok ısınıyorum. Ancak bu araç şehir içinde kullanılmak için ideal değil. Uzun yol aracı olarak dizayn edilmiş ve tasarlanmış diye düşünüyorum veya Almanyada tüm yollar uzun yol gibi olduğu için uygun. Ancak ülkemiz şartlarında dar ve çukur tümsekli yollarda hiç keyif vermiyor, bu nedenle ya toplu taşımayı kullanıyorum, ya yürüyorum ya da kullanmıyorum. uzun yol veya boş saatleri tercih ediyorum. Dolayısıyla sevgili milyoncu kardeşim evet Allah ömür verirse bi beş yıl bu aracı kullanmayı planlıyor olmakla birlikte bu bakış ve sürüş şekliyle aracı kullandığım için beni, cebimi, bütçemi rahatsız etmiyor ve bir an bile LPG yi düşünmedim, düşünmüyorum,, düşünmeyeceğim. Diyeceksin ki büyük konuşma, sana şu kadarını söyleyeyim eğer bir gün böyle olmayacak bu böyle gitmez artık yakıt masrafına katlanamıyorum LPG mi taksam dediğim ilk gün aracı satışa çıkaracağım ve yine LPG taktırmayacağım. Yani son derece netim. Yani elbette yarın öbür gün gelir gidem dengem bozulabilir, altından kalkamaz hale gelebilirim, satar daha düşük maliyetli bir araç satın alırım. okkk. Ama astraya o melun LPG yi bulaştırmam.