hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

onderak link' Alıntı:
- bence en iyisini yapmissiniz...
Astrada guzellik olarak bmw'yi aratmaz..
Bana gore daha guzel tasarim olarak
Ayrica sifir arac baska :)

Bende doğru bir hareket yaptığımı düşünüyorum korktuğum tek nokta zf gibi bir vites yerine tenımadığım a.s seçmem :D

bende golf tsi dan son anda vazgeçip astra aldım. ve çok memnunum. eğer golf alsaydım astraya bakıp bakıp içimden " ulan çok şekil araba ha" diyecektim. ama golf için aynısını söylemiyorum. fiyat/donanım/görsellik olarak en iyisi bence astra.

beşinci opelim olduğu için kapı kapı dolaşmadım doğrudan gidip aldım.

15 senedir babam hep opel kullandı (vectra, zafira, astra sedan) ve bende opelle büyümüş oldum :)
Dolayısıyla gözüm kapalı şekilde hiç düşünmeden aldım ve çok memnunum  bravoo

xMaganda link' Alıntı:
bende golf tsi dan son anda vazgeçip astra aldım. ve çok memnunum. eğer golf alsaydım astraya bakıp bakıp içimden " ulan çok şekil araba ha" diyecektim. ama golf için aynısını söylemiyorum. fiyat/donanım/görsellik olarak en iyisi bence astra.

- kesinlikle doğru  045thumbsup

2012 ekim ayı...B sınıfı ufak motor (1.2) otomatik bir şehir aracı almayı düşünüyordum. Seat ibizayı çok beğenmiştim. Opel Corsa'yı zaten biliyordum. DSG şanzımanlı ufak bir araba beni mutlu edecekti ama hiçbir B sınıfı araba en boş donanımda 30 bin tl altında değildi. Ayrıca Ankara'da seat bayi dahi yoktu. Bu kadar para vermişken biraz daha vereyim dedim:) 005hihih
Astra Edition' ın fiyatını duyunca bir üst sınıfa geçmeye karar verdim. Kararımdan 15 gün sonra astrama kavuştum. Çok doğru bir tercih yapmışım. Aracın herşeyinden kalitesini ve alt sınıfa göre farkını anlıyorum.

mertk link' Alıntı:
2012 ekim ayı...B sınıfı ufak motor (1.2) otomatik bir şehir aracı almayı düşünüyordum. Seat ibizayı çok beğenmiştim. Opel Corsa'yı zaten biliyordum. DSG şanzımanlı ufak bir araba beni mutlu edecekti ama hiçbir B sınıfı araba en boş donanımda 30 bin tl altında değildi. Ayrıca Ankara'da seat bayi dahi yoktu. Bu kadar para vermişken biraz daha vereyim dedim:) 005hihih
Astra Edition' ın fiyatını duyunca bir üst sınıfa geçmeye karar verdim. Kararımdan 15 gün sonra astrama kavuştum. ևok doğru bir tercih yapmışım. Aracın herşeyinden kalitesini ve alt sınıfa göre farkını anlıyorum.

Ankara daki teyzeme Ibiza 1.2 Tsi Dsg önermiştim tam hatırlamıyorum ama 35.000 civarı bir rakama almıştı şuan çok memnun, üstelik 0-100 ü 9.7 sn  8)

Ama tabi ki Bir Astra değil hiçbir açıdan...

Mercedes w140 S500 aradim 6 ay boyunca. Sonra esimin de israriyla sifir arac almaya yoneldim. Focus, golf ve jetta bakarken astra j test ettim ki bana gore iclerinde en iyi yol tutus astra da. Mercedes w 124 230 E den sonra beni tatmin edebilecek en iyi secimi yaptigimi dusunuyorum .

megane 3 hb için çıktım, yan bayiden astra j aldım çıktım. bu konuda doğru dürüst benimle ilgilenmeyen renault bayisine teşekkür ediyorum  011zaa

vw  golf için çıktık yola bulamadık :(  toyota auris'e baktık sarmadı :D opel astra j aldıkkk :( 005hihih 047shakee

Geri