hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

eş,m opel de çalışstığı için alacağım araç zaten opel olacaktı ama ben Ankarada kia dahil tüm araç satan bayilere girdim ve pazarlık ettim :)

Mercedes A serisi dizele kesin kafayı takmıştım. bu sefer opel almam demiştim ama 10 buçuk ay sıra verdiler.
Golf 5 ay sıra vaerdi üstelik 60 bin liralık aracında bile far sensoru kararan dikiz aynası vs yoktu
Bmw 1.16 d ler ben gitmeden 15 gün önce 2 litre olmuşlar. zaten 1.6 olanlarda da peugeot motoru olduğu için vazgeçtim.
ford focus a hiç ısınamadım
audi a3 de fiyat olarak çok yüksekti. sadece cruise için 1700 euro dediler
volvo s40 üretimi bitmek üzereydi ve opsiyon listesi çok kabarıktı. su tutmaz yan cam isterseniz 300 küsür lira; bagaja 12 volt priz isterseniz 325 lira gibi rakamlarla 50 liralık araba 90 liraya geliyordu.
renault daki içcilik kalitesi ve plastikler en itici kısımlardı
döndük dolaştık opele geri geldik :)

eşim sedan konusunda çok ısrar etti. anlamıştım; yazlıktan dönerken bagaja patates domates doldurmaktı amacı. ben sipariş verirken 2012 lerde 5000 lira indirim vardı ama özel sipariş olacağı için indirimi de kaçırırız dedik. zaten arka sileceği olmayan arabam da hiç olmamıştı.HB de karar verdik. rengini de 5 yaşındaki oğlum seçti.

kürsad link' Alıntı:
Yillarca J kasanin sedanini bekledik. Cikinca Cosmo versiyonunun o parayi haketmedigini dusunurken superb'e bakmaya basladim.

Skoda Superb 1.6 tdi Elegance + sunroof + bolero müzik sistemi + 4 koltuk ısıtma + 225/45/17 trifid jant dururken evdekileri skoda'ya ikna edemeyince Astra Sedan aldık.

Mecbur kalmışsınız yani ama bir bakıma da iyi olmuş; SuperB makyajlandı.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Mecbur kalmışsınız yani ama bir bakıma da iyi olmuş; SuperB makyajlandı.

2014 yılında makyajlı kasası gelecek. Ancak ben bu aracı liste fiyatının çok çok altına alıyordum :)

kürsad link' Alıntı:
2014 yılında makyajlı kasası gelecek. Ancak ben bu aracı liste fiyatının çok çok altına alıyordum :)

Harika bir araç. Açıkcası arka tasarımı önüne göre çok silik olmasaydı ciddi olarak düşünürdüm.

Harika bir araç. Açıkcası arka tasarımı önüne göre çok silik olmasaydı ciddi olarak düşünürdüm.
bence her yönüyle harika bir araç. passat yerine daha makul fiyatlara alınabilecek bir araç. eski bir skoda kullanıcısı olarak yazıyorum.

firstemperor link' Alıntı:
bence her yönüyle harika bir araç. passat yerine daha makul fiyatlara alınabilecek bir araç. eski bir skoda kullanıcısı olarak yazıyorum.

+ Passat tan daha kaliteli de; Audi A6 parçalarıyla imal ediliyor ve işçilik/malzeme kalitesinde Passat la Audi arasında yeralıyor, tabi Vw grubunun ekonomik markası olmasından dolayı bazı süslemeler-aksesuarlar döşemeler vs üst markalar kadar etkileyci olmayabiliyor.

1 -  2.el audi A3 - 2008 model sunrooflu 1.6 FSI 60-70 km arasında yol yapmış (36-39 bin TL arası fiyat)
2 -  2.el golf 6   - 2009 model 1.4 TSI comfortline 90 bin km civarı yol yapmış (fiyat 36-38 bin TL arası)
3 -  2.el mitsubishi lancer hatchback - 2011 model sunrooflu ve donanımlı, 15 bin km civarı yol yapmış (37-38 bin TL civarı. bu aracın arka kısmı hariç tasarımını seviyorum ve sağlamlığı konusunda en ufak şüphem yok.tecrübe edildi.)

Bu kapılardan döne döne, dolana dolana, avare ola ola, en sonunda Yoldaş'ıma kavuştum ve meftunu oldum. 045thumbsup

+ Passat tan daha kaliteli de; Audi A6 parçalarıyla imal ediliyor ve işçilik/malzeme kalitesinde Passat la Audi arasında yeralıyor, tabi Vw grubunun ekonomik markası olmasından dolayı bazı süslemeler-aksesuarlar döşemeler vs üst markalar kadar etkileyci olmayabiliyor.

peki o zaman astra mı skoda mı

yağmur06 link' Alıntı:
peki o zaman astra mı skoda mı

1- Astra ya karşı Skoda nın hangi modeli?

2- Skoda mantığa daha çok hitap eden bir araç bense araç alırken mantığa çok fazla önem vermem; Skoda nın rijit özellikleri, fiyat/kalite endeksine rağmen tuhaf logosu ve donuk yeşil aydınlatmaları yüzünden almayabilirim misal.

1- Astra ya karşı Skoda nın hangi modeli?

2- Skoda mantığa daha çok hitap eden bir araç bense araç alırken mantığa çok fazla önem vermem; Skoda nın rijit özellikleri, fiyat/kalite endeksine rağmen tuhaf logosu ve donuk yeşil aydınlatmaları yüzünden almayabilirim misal.

astra ya karşı octiva mesela

Geri