hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

Alfa içimde hep ukte kalıcak:) Aslında alınabilirdi ama 2.elinde bir alfa delisi bulana kadar kesinlikle babam beni vururdu :) O yüzden diğerlerinide gezsemde astraya binip içerdeki kırmızı ışığı görünce bitti olay :)

Ben hala giu gorunce hayran hayran bakiyorum ozellikle aksam arka stoplarina, fiyati biraz daha uygun olsaydi alirdim bir de ic dizayni, konsolu cok hosuma gitmemisti ama hala astrayi satip giu alma potansiyeline sahibim.

Ww o kadar para vermeyeceğimi biliyordum kibirli insanları sevmem ne aklımdan geçirdim ne gidip sordum sormaya gerek yok zaten en boş araca dünyanın parasını vermem golf e bir dünya para verene kadar honda alırım daha iyi diye düşündüm ama hondanında son kasası beni yansıtmıyordu hiç bir yere gitmedim sadece düşündüm hiçbir aracın fiyatına bakmadım... Bir opel servisine gittim ve aracımı aldım :)

ve ne yalan söyleyim benim gözümde ww para etmez her türlü honda daha kaliteli gelir ikisi arasında

Bende honda civic elegance smart eco otomatik F1 Şanzıman Full+Full 59000 tl. Açindeki malzeme kalitesi sarmadı bana çok basit duruyordu Astra gibi taş gibi gözükmedi gözüme ama ön gösterge panelleri hariç o süperdi. :)

Sirasiyla Focus 1-2-2,5 kullandiktan sonra focus 3 almak icin yola cikmisken,astra gonlumu celdi

Ynt:

Ikinci elde 2006 honda civic vtec es alacakken once golf'e gittim daha sonra yolda Opel gordum golf bi an icin hevesimi kacirdi bende gittim opel aldim

Vw den döndüm , jetta almakta kararlıydım fakat , müşteriye olan ilgisizlik ve araç bekleme olayarı canımı sıktı. Astra ya göre daha düşük donanıma sahip jetta almaktansa Astra alır paşalar gibi kullanırım dedim.

bizde i30 bakıyoduk görüntüsü ve 1.6 dizel oluşundan dolayı fakat geçmişten 10 yıllık babamın vectrası ve Opelci olmamız bizi astraya itti ve iyikide astra almışım çok memnunum.

Tiguan dan vazgeçip Astra aldım iyi ki de almışım diyorum şimdilik zira daha 300 km yaptım araçla.

Geri