Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız
golf.tsi
golf.tsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Onu bunu bilmem de bayramda Octavia (şimdikinin bir önceki kasası, makyajlı TDI DSG) kullandım, Kayseri de de Yusuf kardeşimin eski kasa Jetta sına bindim.
İki araç da Astra nın sürüş kalitesi ve zerafetinden uzakta, ayrıca Octavia yer yer özensiz plastik aksam-işçiliği ile nasıl oluyor da yabancı testlerde Audi ye denk kalite puanı alıyor bir kez daha şaşırdım açıkcası, TDI motoru resmen traktör kadar sesli çalışıyor.
chiv link' Alıntı:Bende bayramda 2012 model passat TSI DSG ve gene 2012 model citroen C4 dizel otomatik kullandım.
İnanılmaz şekilde yadırgadım her iki aracı da. Citroen in otomatik şanzımanını Opel in Active Select'ine göre çok başarısız buldum. Direksiyonu çok sertti, yol tutuşu astra kadar iyi değildi.
Passat ise konforlu, güzel ancak beklediğim gibi çıkmadı. (gözümde fazla büyütmüşüm sanıyorum)
Eve dönüp kendi arabama binince, "oh be dünya varmış" derken buldum kendimi Benim aracım edition, bi de cosmo olsa heralde artık kendi arabamdan başka araba süremez olurum
Evet hocam...eketen link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde. Renk mahogany kahve mi?