Hangi parfümü kullanıyoruz ve neden

Bruno banani

armani mania

bu sebeple bütün parfüm konuları bir başlıkta toplandı :)

212 - bu arada, tek geçerim

bu zamana kadar kullandığım parfümlerden 2 tanesinin markası soruldu sadece

Black Xs
Jill Sunder Sun Man

çok güzel kokular ama bayağıdır kullandığım tek bir parfüm var gerçekten dikkat çekiçi
D&P nin kendi üretimi olan L11 kodlu bi parfüm var adını bilmiyorum ama unisex bi koku daha çok bayanlar kullanıyor beyaz çikolata kokusu gerçekten güzel kendimi yiyesim geliyo :D :D

DOLCE & GABBANA ----Sexy Choclate

doğal erkek kokusu . ama one million siparişim yarın elimde.

calvin klein one kimle öpüşsem kokumu derince içlerine çektikten sonra bırkakıyolar bende çok memnunum bu işten tabi :D:D

calvin klein one kimle öpüşsem kokumu derince içlerine çektikten sonra bırkakıyolar bende çok memnunum bu işten tabi :D:D

Öpüşmeden karşı taraf kokunu hissedemiyormuy mu ? :D bir de erkek arkadaşların kokun hakkında ne düşünüyor acaba ?

Son düzenleme:
lacoste classic, giorgio armani ve diesel (tam ne bilmiyom hediye geldi hacı misi gibi kokuyo ama güzell :D)

özellikle lacoste'a ilk başlarda alışamadım ama şimdi süper geliyo özellikle gün sonlarında çok tatlı bi kokusu oluyo tavsiye ederim. giorgio armani'yi daha çok klasik giyindiğimde kullanıyorum. diesel'i daha kullanmadım..

Öpüşmeden karşı taraf kokunu hissedemiyormuy mu ? :D bir de erkek arkadaşların kokun hakkında ne düşünüyor acaba ?
erkek arkadşlarımla öpüşmeyi pek sevmediğim için :D onları pek etkilemez bu koku. parfümü çok sıkmam boynumun iki tarafına birer fıs malum ekonomik kriz :D tasarruflu kullanmak lazım kız arkadaşlarımdan şu ana kadar parfümümü beğenmeyini görmedim çok kişi de sorar zaten markasını etkili bi koku

Son düzenleme:
Geri