hangi servis ( ankara )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi servis ( ankara )

Daha önce başka konulardada yazmıştım. Opak Ankaradaki servisler içerisinde en iyisi ilk giderken şüphelerim vardı ama gittikten sonra diğer opel sevislerinden hiçbir farkları olmadığını konseptin aynı olduğunu gördüm ilgi alaka sorunları çözmedeki başarılarınında diğerlerine oranla daha yüksek olduğunu gördüm. Senin dediklerini dikkatili bir şekilde dinleyip çözüm üretmeye çalışmaları çok iyi. Arabanla ilgilenen ustanla birebir görüşüp fikir alışverişinde bulanabiliyorsun. Ha birde diğer servistekiler gibi usta başı,ustalar neden sen ayaka altında dolaşıyorsun diye fırça atmıyor.

goxb link' Alıntı:
Yine telefon ederek debriyaj tınlamasına çözüm bulup bulamayacaklarını sordum. GM Türkiye'yi arayıp yarım saat sonra bana döndüler ve hallederiz dediler. Hakikaten hallettiler. Ne yaptıklarını bilmiyorum fakat artık tınlamayan bir debriyaj pedalım, cızırdamayan bir aydınlatma panelim var.
Sayın goxb, Opak'ta debriyaj tınlamasına karşı nasıl bir işlem yaptıklarını öğrenebildiniz mi? Opis'te bu tınlamanın "normal" olduğuna dair olan inançta en ufak bir değişiklik yok. debriyaj yağlanmaktan, ben de ağız dalaşı yapmaktan bıktım çekiççç En kısa sürede ben de Opak'a gitmeyi düşünüyorum. Orada konu ile ilgilenen ustanın adını biliyormusunuz?

hokamola link' Alıntı:
[quote author=goxb link=topic=893.msg25664#msg25664 date=1302713298]
Yine telefon ederek debriyaj tınlamasına çözüm bulup bulamayacaklarını sordum. GM Türkiye'yi arayıp yarım saat sonra bana döndüler ve hallederiz dediler. Hakikaten hallettiler. Ne yaptıklarını bilmiyorum fakat artık tınlamayan bir debriyaj pedalım, cızırdamayan bir aydınlatma panelim var.
Sayın goxb, Opak'ta debriyaj tınlamasına karşı nasıl bir işlem yaptıklarını öğrenebildiniz mi? Opis'te bu tınlamanın "normal" olduğuna dair olan inançta en ufak bir değişiklik yok. debriyaj yağlanmaktan, ben de ağız dalaşı yapmaktan bıktım çekiççç En kısa sürede ben de Opak'a gitmeyi düşünüyorum. Orada konu ile ilgilenen ustanın adını biliyormusunuz?
[/quote]
remzi ustayı bulun, selamımı söyleyin :) hatta yarın ben de opakta olacağım

Çok teşekkürler... Ben de büyük ihtimalle haftaya gideceğim.

ANKARA OPAN ESKISEHIR YOLU  045thumbsup

Başka bir başlık altındada yazdım 15000 bakımı icin reis benden 600 lira gibi ucuk bi fiyat istedi...biraz araştırıcam 600 lira cok gibi geldi bana..

şu ana kadar duyduğum en yüksek bakım ücreti. acaba ek bişeyler mi yaptıracaksınız

Sadece 15000 bakımı için 600 lira dediler extra birsey yok..

resi te tam mezarcı cıktı vallahi  :D ben ılk arabayı ordan sipariş ettim benım aracı gelır gelmez 400-500 fazlaya bırıne kakalamıslar bende ıptal ettım mantalıte bellı ankarada tum servısler kapansa yınede gıtmem daha ne dıyeyım

Nisan ayında Opakta 340 TL ye yaptırdım. 600 çok uçuk bir rakam. Anlaşılan garantiden sonra yetkili servise uğramak pek akıl karı değil.

Geri