Hangi Vectra Daha İyidir? 90-95 Modeller Arasında

2.0 CD öneririm bulabilirsen..disk arka frene kadar full bir araçtır..

Arkadaşlar şu ana kadarki msjlarınız icin teşekkürler...

Ben astramı satışa cıkardım ve elime birz para gecmesi lazım...

Ancak alacagım aracın masrafları bi yana en önemlisi yakıtı...Cok gezeriz ş.içinde, yakıtı makul olmalı, toyota kadar az yaksın demiyorum ama arkadaşımın dedigi gibi 12lt benzinde yakıyorsa bu cok cok fazla...cünkü ben alınca uzun yıllar kullanacagım..en az bir 5 sene

bilemiyorum cok kararsızım..hani eski arabada performans vs beygir gücü beklemiyorum ama en azından çalışır durumda bir klima ii olurdu, abs şart degil, oysaki gt lerde hersey var...ama sunu derseni gt ler cok yakar (az yakıp cok kacsa da bana biraz hilaye gibi geliyor) gls ler daha az yakar o zaman gt benim icin cazip degil, ama gls de gl ve gt de asagı yukarı aynı ise gt yi tercih ederim

aşağı yukarı aynı değil gt daha az yakar * benim gt şu anda chipli muhtemelen 160 hp üzererinde kayıplarım vardır mutlaka onları yok sayıyotum ve debriyajım bitik bu hali ile (nasıl kullanıdığımı arkadaşlar bilir)
9.5 şehir içi yakıt tüketimim var en son 160 ytl ile 500 km yaptım hala ışık yanmadı ama 5-10 km içinde yanar 300 ytl yakıyor ki bu performanstaki bi araba için normal
ama uzun yoldada koklar*

*basarsan sürekli yakıtın hakkınıda verir ( bu arada 97 oktan kullanıyorum)

slm arklar sizlerden yardım almak icin yazdım eger tam bılgı verıp de yardımcı olacak ark lar olursa sevinirim. bende 97 cd 2000 16V vectra b var.ama bır turlu arabayı sanayıden cıkaramıyorum durmadan arıza verıyoor bıyerıın yaptırıyorum bıyerı cıkıyor yanı bır turlu keyıfle bınemedım arabaya.nerdeyse yarı fıyatı kadar masraf yaptım ama bır turlude vectradan vaz gecemıyorum.onun ıcın vectra 2001 dızel almayı dusunuyorum vectra dızel kullananlardan arabanın puf noktalarını ve dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum.bu konuda tam bılen ark laR yardımcı olursa sevınırım acil YARDIMA İHTİYACIM VAR. seerhat66@hotmail.com

Benımde eskı aracım Vectra A 2.0 i CD Aut. ti. Gercekten bu seriden cok az vardır Turkıye'de İzmirde bir tane daha gormemıstım herseyı ıle full du.Zamanının otesınde bır arabaydı bız ılk sahıbıydık.Bir araçta bulunması gereken butun donanımlar mevcuttu ve harika saglam bır arabaydı.Eger olursa bulursan kesınlıkle dıgerlerınden daha pahalı olsa bile almanı onerırım...

vectra a vectra b den konforlumu aceba.
Konfor bir yerden sonra tamamen donanımla ilgili bir durumdur. 1991 CD ve 1998 GLS vectra araçlarımın donanım özellikleri birbirinden farklı. 91 modelin bazı özellikleri 98 model de bile yokken, 98 modelin güncel donanımları da (ABS, klima, çift hava yastığı gibi) doğal olarak 91 modelde yok. Kullanım açısından da farklılıklar var. A kasaların görüş açıları daha iyi olduğu için özellikle şehiriçi kullanımlarında harika. B kasanın arka görüşü biraz kısıtlı kalıyor. İçeriye teker sesini alma bakımından A kasa daha iyi durumda. Uzun yolda ikisi de çok çok rahat olmakla beraber B kasa biraz daha öne çıkıyor. (Ağırlığından dolayı daha oturaklı, klima açısından daha konforlu, güvenlik ekipmaları nedeniyle daha güvenli)

Benımde eskı aracım Vectra A 2.0 i CD Aut. ti. Gercekten bu seriden cok az vardır Turkıye'de İzmirde bir tane daha gormemıstım herseyı ıle full du.Zamanının otesınde bır arabaydı bız ılk sahıbıydık.Bir araçta bulunması gereken butun donanımlar mevcuttu ve harika saglam bır arabaydı.Eger olursa bulursan kesınlıkle dıgerlerınden daha pahalı olsa bile almanı onerırım...
Gerçekten A kasa CD çok az bulunuyor.Şimdiye kadar İzmir'de 2 tane Ankara'da 1 tane A kasa CD görebildim.

yakıt olarak ş.içinde a kasa ile 200-225 civarı lpg yakıtı bence ideal

benim vardı arkadaş 94 a kasa gls 2.0 136 hp otomatik yaklaşık 3 yıl kullandım maşallah keyfi ve bakım dışında masraf yapmadım taş gibi araba,tabi taşını bulabilirsen,saygılar..

Geri