vectra a vectra b den konforlumu aceba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar şu ana kadarki msjlarınız icin teşekkürler...
Ben astramı satışa cıkardım ve elime birz para gecmesi lazım...
Ancak alacagım aracın masrafları bi yana en önemlisi yakıtı...Cok gezeriz ş.içinde, yakıtı makul olmalı, toyota kadar az yaksın demiyorum ama arkadaşımın dedigi gibi 12lt benzinde yakıyorsa bu cok cok fazla...cünkü ben alınca uzun yıllar kullanacagım..en az bir 5 sene
bilemiyorum cok kararsızım..hani eski arabada performans vs beygir gücü beklemiyorum ama en azından çalışır durumda bir klima ii olurdu, abs şart degil, oysaki gt lerde hersey var...ama sunu derseni gt ler cok yakar (az yakıp cok kacsa da bana biraz hilaye gibi geliyor) gls ler daha az yakar o zaman gt benim icin cazip degil, ama gls de gl ve gt de asagı yukarı aynı ise gt yi tercih ederim
vectra a vectra b den konforlumu aceba.
Konfor bir yerden sonra tamamen donanımla ilgili bir durumdur. 1991 CD ve 1998 GLS vectra araçlarımın donanım özellikleri birbirinden farklı. 91 modelin bazı özellikleri 98 model de bile yokken, 98 modelin güncel donanımları da (ABS, klima, çift hava yastığı gibi) doğal olarak 91 modelde yok. Kullanım açısından da farklılıklar var. A kasaların görüş açıları daha iyi olduğu için özellikle şehiriçi kullanımlarında harika. B kasanın arka görüşü biraz kısıtlı kalıyor. İçeriye teker sesini alma bakımından A kasa daha iyi durumda. Uzun yolda ikisi de çok çok rahat olmakla beraber B kasa biraz daha öne çıkıyor. (Ağırlığından dolayı daha oturaklı, klima açısından daha konforlu, güvenlik ekipmaları nedeniyle daha güvenli)vectra a vectra b den konforlumu aceba.
Gerçekten A kasa CD çok az bulunuyor.Şimdiye kadar İzmir'de 2 tane Ankara'da 1 tane A kasa CD görebildim.Benımde eskı aracım Vectra A 2.0 i CD Aut. ti. Gercekten bu seriden cok az vardır Turkıye'de İzmirde bir tane daha gormemıstım herseyı ıle full du.Zamanının otesınde bır arabaydı bız ılk sahıbıydık.Bir araçta bulunması gereken butun donanımlar mevcuttu ve harika saglam bır arabaydı.Eger olursa bulursan kesınlıkle dıgerlerınden daha pahalı olsa bile almanı onerırım...