Ynt: hangi yağı kullanıyorsunuz ?
arkadaşlar aracım 1.6 115 castrol kulanmak istiyorum hangi numara yağ oluyor
arkadaşlar aracım 1.6 115 castrol kulanmak istiyorum hangi numara yağ oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doctormurat link' Alıntı:mtv yi yapı krediden öderseniz 100 tl de 50 tl indirim veriyor yanında antifiriz falan alınıp 100 tl ye tamamlanabilir ayrıca değişimide eğer ilinizde boch car service var ise ücretsiz yapıyorlar fiyatları işçilik dahil
Tolga KARACA link' Alıntı:Genellikle YKB ile çalışıyorum, bu indirim yeni mi yoksa uzun zamandır var mıydı, eskiydiyse muhasebecim bundan bahsetmedi!
Bilgi için teşekkür ederim.
doctormurat link' Alıntı:bu ay MTV ödemesi var ve her banka belli kampanyalar yapar bu ay kimisi taksit yapar kimisi böyle çek verir bazem puan veren oluyor
bazı bankalar navigasyon aleti alımında indirim sağlar
yapı kredininde kampanyası da bosch car service de ücretsiz check up ( genelde yaptıranlar memnun değil ) otostart sitesinden alışverişlerde çek
lastik alımında 50 tl diğer ürünlerde 50 tl toplamda 100 tl çek veriyor lastikler pahalı genelde ama yağ antifiriz bir kaç ıvır zıvır daha alıp 100 tl yapıp 50 tl ödeme şansı var yada yağı 2 tane alıp 50 tl az ödeme şansı da var
size şöyle bir link vereyim MTV kampanyalarını listelemişler donanımhaber sıcak fırsatlardan : http://forum.donanimhaber.com/m_69793644/tm.htm