hangi yağı kullanıyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xantorus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi yağı kullanıyorsunuz ?

BÜLENT link' Alıntı:
mobil1 esp 5/30 iyidir
Filtre dahil 4 lt

Bilgi icin tesekkurler,15000 bakiminda servise kendi aldigim 5/30 mobil yagi gotursem kabul ederlermi acaba

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
1.6  edition 115 liklerin yağ seçeneği nedir kaç lt koyulması gerekiyor??

1.6 motorda Filtre değişti ve 4.5 litre yağ aldı  :) Evet 4+1 litre almıştım 1 litrelik kutunun yarısını boşalttık ama yarısında çizgi full seviyeye geldi. Yarım litre yağ bagajda yatıyor.

madmax50 link' Alıntı:
1.6 motorda Filtre değişti ve 3.5 litre yağ aldı  :) Evet 3+1 litre almıştım 1 litrelik kutunun yarısını boşalttık ama yarısında çizgi full seviyeye geldi. Yarım litre yağ bagajda yatıyor.

Mustafa yetkili servistemi yaptiriyorsun bakimlari

Kasım Çınar link' Alıntı:
Mustafa yetkili servistemi yaptiriyorsun bakimlari

Yok abi yetkili servis maceralarımı okumuşsundur artık önünden geçmiyorum. Şirket araçlarına bakan Bosch servisi var orda yaptırdım 15 ve 30 bakımlarını. Yağı filtreleri internetten alıyorum. Mobil 5-30 ESP alıyorum.

madmax50 link' Alıntı:
Yok abi yetkili servis maceralarımı okumuşsundur artık önünden geçmiyorum. Şirket araçlarına bakan Bosch servisi var orda yaptırdım 15 ve 30 bakımlarını. Yağı filtreleri internetten alıyorum. Mobil 5-30 ESP alıyorum.

Bende sirf garantide sikinti yasamayim diye 15000 bakiminda goturcem,sonrasinda kapisinin onunden bile gecmem,parcalari hangi siteden aliyorsun

14alkiss

Cosmo link' Alıntı:
tüm araçlarıma her yağ değişiminde Mobil 1 0w40 yağ kullandım. bakıma giderken kendi yağımı götütürüm. garanti gereği servisin verdiği yağı da alıp bagaja atıyorum

+1

Kasım Çınar link' Alıntı:
Bende sirf garantide sikinti yasamayim diye 15000 bakiminda goturcem,sonrasinda kapisinin onunden bile gecmem,parcalari hangi siteden aliyorsun

Ben garantiden çektim ne çektiysem bu yüzden artık umrumda değil. Son 3-4 aydır tüm alışverişlerimi n11 üzerinden yapıyorum. Donanımhaberden 200 TL'ye 100 TL indirim kuponunu 50 liraya alıyordum. Her 200 TL alışverişte 150 TL ödüyorum.

DÜZELTME: Yukarıda 3+1 yazmıştım yanlış olmuş 4 litre + 0.5 litre koydum.

Arkadaşlar 1.3 dizel aracımın ilk bakımı 8 bin km de Mobil 5-30 yağ ile yapıldı. 2. Bakımı ise 23 bin km de yapılacak.
Bu 2. bakımda yine Mobil 5-30 yağ mı kullanmalıyım,  Mobil  0-40 dexos 2 yağ kullanırsam sorun olur mu?

Hangi yağla başlamışsanız onunla devam etmeniz daha uygun olacaktır.

Geri