Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar pek çok yakıt istasyonunu deneyimledim ve deneyimlerim sonucu Total yakıtının astra j aracımda daha stabil bir şekilde yanma sağladığı kanısına vardım.Sizde sonuç nedir?
bende uzun süredir shell'den alıyorum gayet güzel gibi fakat bi arkdasım bana opet'i önerdi. Opet'in yakıtı daha tasarruflu ve aracın çekişinde daha iyi performans aldığını söyledi. Bu aralar opet'i denemeyi düşünüyorum.
Shell,Total,Opet,PO,BP,Aytemiz hangi firmada kredi karti kampanyasi varsa ordan aliyorum bi fark goruyor muyum derseniz bazen cok nadir derim. Hepsinden ayni miktarda alip ayni km yol yapabiliyorum ama en stabil Shell ve Total derim ama BP’de oneririm. bence opetten uzak durulmali cunku FSİ motorlu eski aracimda yakitinin kotu oldugunu defalarca gordum defalarca basima is acti..
İlk başlarda PO Vmax 97 kullanıyordum sonrasında Shell V Power a yöneldim. Shell in çekişi daha fazla gibi hissettiriyor ama sanki PO'ya göre daha fazla yakıyor. (100 km de 5 km fark oluştu ama bu doğru bir değer olmayabilir trafik,hava koşulları vb nedenlerden).
Bp de fazla yakıyor
Shell fazla yakıyor
Opet yukarıdakilere göre biraz daha düşük
Total, PO ve aytemiz de daha az yakıyor daha stabil. Yol şartları hemen hemen aynı. 9 ay içinde hep full depo olarak denedim. Performansa bakarsak Bp ve opet iyi ama sanırım fazla yakmasinin sebebide bu. Bu gözlem de son hızlarda daha çok belli oluyor. Sureklide 200+ km zorlamadigimiza göre. Tasarruflusu hangisi ise onu kullanıyorum. Elimde aytemiz indirim kartı var. Pompada 10-13 kuruş indirim sağlıyor. Memnunum. Araç 1.4T. Sadece benzinli için bilgilendirdim.
Opet shell ve petrol ofisi tercihim bunların 3ü arasında en az yakıt sağladığım p. Ofisi, normal ortalama biraz sesli çalışma Opet, shell ise performans ve sessiz çalışma
Evime yakın olarak Bp, Opet, Total var.
Opet'i kullanıyordum ama karttak puanları ayda bir silmesinden sonra kızdım asla almam.
BP'ye döndüm hopi kampanyalarından dolayı. Aylardır BP alıyorum.
Ama Petrol Ofisi çok önerilmiş genel olarak, bir denemek lazım
aracım 1.4 turbo, benzinli.