hangi yakıtı kullanan aracı satmak daha kolay?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangi aracı satmak daha kolay?

• Kullanılan toplam oy
    145
45 milyara aldığım megane privilege dizel,30 bin km de 40 milyara satıldı.zararım var ama o kadar değil.bence dizel çok kolay satılıyor ama insanlar 2.el dizel alırken çelişkiye düşüyorlar

şu anki ekonomik koşullara göre dizel tamamen zarar lpg tak daha iyi litresi 1.700 daha ekonomik lpg fazla yakar ama 300 bin lira yakan benzinli aracı 160 bine kadar yakışını düşürür sıralı lpg lerde zaten artık performans düşüşü falanda kalmadı

dahada ekonomik olsun diyorsanız doğalgaz sistemide geldi litresi 1.100 ama benzinliklerde yok henüz pompası varsada ben görmedim hiç

ama bu dediklerimi bile ancak benzinli araca uygulaya bilirsiniz...

dizel günümüz petrol fiyatlarında büyük bir dezavantaj

yüksek km li dizel araçların çıkartabileceği masraf benzinli araçlara oranla daha yüksek oluyo..şu zamanlarda motorin fiyatlarına da bakılırsa benzinli araç daha mantıklı

ustalar bile artık benzinli alın diyor usta bunu dedikden sonra dikkat ettim çoğu şirket bile ya palio nun 1.2 benzinli van araçlarını alıyorlar yada corsanınkileri alıyorlar benzinli birde o 1.2 lere bile lpg takan var :D tanıdığım bir şirket var ismini vermiyim adamlar 12 tane palio 1.2 van aldı 12 sinede lpg taktırdı :D :D

muazzam bi anket. resmen kafa kafaya gidiyor :D

edit: 6 yıllık hort yapmışım habersizce, ama güzel konu bence hortlatmaya değer :D

İyi kafa kafaya olan ankete benzinden yana bir oyda benden ;)

Kesinlikle benzin

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ilk sahibi olmadığım sürece dizel araç kullanmam. Büyük konuşmamak lazım ama dizel nazik araba....

Geri