Hangisini alayım sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nvidiaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nvidiaa_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
daha önce vectra 2.0 gls kullanıyordum 96 model b otomatik vites

2000 model Vectra 2.0 cd otomatik
2001 model Vectra 2.0 cdx otomatik
2003 model Vectra 1.6 comfort manuel

bu 3 nün arasında gidip geliyorum bazen cdx den yana oluyorum sonradan kafam karışıyor elektironik aksam çok olduğu için arıza çok çıkartır die cd ye yöneliyorum bunda o kadar özellik yok die yakınıyorum :D snra comfort bunlarda halk arasında çok sorun çıkartıyor die konuşuluyor birde sürekli 2.0 motor araç kullandım 1.6 ya döndüğüm performans farklı yaşarmıyım.
cdx lerin motorunda ve şanzumanında cd ye göre farklılıklar var diyorlar bu ne kadar doğru.Sizce hangisi alsam önümüzdeki 3 4 yıl fazla sorun yaşamadan kullanabilirim.

slm abdullah hem 2.0 motorun hemde otomatik arabanın keyfini aldıysan digerine alışman zor olacaksa 2001 cdx derim performans farkı tabi yasarsın bence alıstığına devam et ama ben hep vectra 1.6 comfort istedim kısmet deyilmiş astra 1.6 comfort aldım 2003 model felaket memnunum otomatikse cdx yoksa 1.6 comf. derim en önemlisi hayırlısı tabiki

model takıntın yoksa 2.0 al çünkü 1.6 lar 2.0 dan sonra kesinlikle kesmez.. heleki vectrada..

diğerlerini bilmem ama 2004 vectra c 1.6 comfort kullandım mükemmel araç :D hatta araba benim üstüme ama benim değil daha 19 yaşında üstümde bi araba var ama benm olmadıktan sonra ne fayda :D 16 Hazirandan beri sahibiyim aracın:D

diğerlerini bilmem ama 2004 vectra c 1.6 comfort kullandım mükemmel araç :D hatta araba benim üstüme ama benim değil daha 19 yaşında üstümde bi araba var ama benm olmadıktan sonra ne fayda :D 16 Hazirandan beri sahibiyim aracın:D

2001 model 2.0 cdx 2003 model 1.6 comforttan çok daha lüks donanımlı ve konforlu performanslıdır.. en basitiden cdx de xenon far far yıkama deri döşeme ısıtmalı koltuklar falan var koltukları da büyük ihtimal elektriklidir.. 2.0 motor olmasıda cabası...

2003 model vectra comfortta o donanımların hiç biri yokdur ayrıca 1.6 motor..

motorda performans olarak cd ile cdx arasında fark yok. şanzuman farklı( hımm otomatik şanzumanmıs ikiside. bak bu konuda bilgim yok ama düz viteslilerde şanzuman farklı.) birde donanım farkları var. motor içinse sadece konfora yönelik çalışmalar olmus. daha az sarsıntı vs gibi.

Son düzenleme:
2.0 dan sonra 1.6 ya alisman zor olur ama benim gibi alisirsan tadindan yenmez ben 2.0 97 den sonra 1.6 01 model aldim suan oldukca memmunum

benim kendi tercihim b2 kasa c1 kasaya gore daha cekici duruyor ama model olarak dusunursen bence 03 1.6 comfortu al

cdx i zevkle kullanırsın.Çekişi yol tutuşu seni memnun eder.Ancak 1.6 olsada c1 kasa vectra b2 den daha geniş, daha lüx ve daha oturaklıdır.Performanslı kullanım istemiyorsan 1.6 motor seni tatmin edecektir.

CDX araya araya kaldım ıspartada bi tane cdx bulamadım. internetten araştırıyorum onlarada ne kadar güven olur bilmiyorum.

Geri