2001 Opel Vectra için yardım lütfen ?

Araçların kiloları birbirine yakın ise neden küçük motorlu olanını tercih edeyim ki? Bu araçların ağırlığı zaten bir tondan fazla, şehirdışı yolculuklarında ise bu ağırlıklar 1,5 tonu zaten aşıyor, böylesine hatırı sayılır bir ağırlığı 1.6 mı yoksa 2.0 mı daha kolay hareket ettirir. Akla hemen 2.0 ların MTV fazlalığı gelebilir, onu da 1800 cc den ödeme şansımız var. 2-3 fazla verip temiz bir 2.0 alınırsa eminim uzun süre sıkıntı yaşanmaz.

Bende 2.0 motorun çok yakmayacağını düşünüyorum 2000 motor arabası olan iki arkadaşım var biri mazda 626 diğeri renault 21 concorde ikiside neredeyse benimle aynı yakıtı yakıyorlar ben 1.6 astra şehir içi ortalama 220krş civarı onlarda 250 ye yakın bir rakam ama o da fark sayılmaz hatrı sayılır bi hacim söz konusu :) ki vectrada ağır araba hakkıdır 2.0 :) ama 1.6 çok temiz denk gelir neden olmasın.

Bende 2.0 Gls var bircok 1.6 aracla neredeyse ayni yakiyor, uzun yolda iki araclada ayni hizda gittigini varsayarsak kesinlikle 2.0 daha az yakicaktir.

Lpg ci arkadaşlar daha iyi yanıtlar lakin
7 km yolun çoğunda özellikle kış mevsimlerinde benzin ile gidip gelirsiniz.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Uzun araştırmalar güzel bir sonuç verdi çok şükür. Nokta kadar boyası bulunmayan bir araç aldım nihayet: 2001 model 2.0 CDX Otomatik vites...

Opel yetkili servisinde de motor, şanzuman, elektrik aksamı vs. testlerini de yaptırdım. Hiç bir sorun belirtmediler. KM' sinin orjinal olduğunu da (91.000) teyit ettiler sağolsunlar. Darısı olmayanlara, olanlara da daha iyisi inşallah. :)

hayırlı olsun güle güle kullan. baya bir yorum yazıldı. walla ben aracı merak ettim. resimlerini koyarsan güzel olur.

Araçların kiloları birbirine yakın ise neden küçük motorlu olanını tercih edeyim ki? Bu araçların ağırlığı zaten bir tondan fazla, şehirdışı yolculuklarında ise bu ağırlıklar 1,5 tonu zaten aşıyor, böylesine hatırı sayılır bir ağırlığı 1.6 mı yoksa 2.0 mı daha kolay hareket ettirir. Akla hemen 2.0 ların MTV fazlalığı gelebilir, onu da 1800 cc den ödeme şansımız var. 2-3 fazla verip temiz bir 2.0 alınırsa eminim uzun süre sıkıntı yaşanmaz.

savaş abi 2.0 vectralarınMTV lerini nasıl 1800 cc ödeme yapıyoruz.ve ne yapmamız gerekir bilgilendirirsen sevinirim

Vergi dairesine dilekçe veriyosun. Yaşından dolayı alt dilimden ödemek için.
Örnek dilekçe var dairede.

Geri