hararet göstergesi

huseyin.10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
akadaşlar bende 2006 astra g var, araba viteste gaza basmadan rampadan inerken hararet düşüyor hatta sıfıra kadar iniyor.saatlerce çalişan motorun harareti neden sıfıra kadar düşüyor kime sorduysam böyle bişeyle karşılaşmadıklarını söylediler bi bilgisi olan var mı yoksa devirdaim sistemini komple değiştirecekler...

Gösterge bozuktur.

daha neler görecez bakalım bu opellerde

Aynı problem bende de var. Bir anda sıcaklık düşüveriyor ama 90 derecein üstüne hiç çokmadığı için ben çokta problem yapmıyorum. Biz zararı olmaz demişlerdi bana.

Ahmet Altınçubuk

rampadan assa ınerken gereken vıtesten buyuk vıtesle ınıyosanız yıne duser ama o an asla 0 a kadar dusemez... bırazcık ıner sadece...

gösterge normal zamanda çalışıyor tek sorun rampadan viteste şnerken oluyor, 0 a kadar düşüyor normal düz yolda giderken bi sıkıntı yok...yaptığım masraf yetmiyormuş gibi bide bu çıktı başıma

havalar soğuyunca bendede şöle bişey çıktı 91 92 de sabit olan hararetim bi bakıyorum 85 civarına düşmüş. sonra tekrar 91 92 ye sabitleniyor ara sıra yapıyor bende neden olduğunu merak ediyorum eğer çözerseniz bu sorunu mutlaka bizide bilgilendirin.

termostat

bence hareret müşürü

Geri