Hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Veyis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Veyis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arabanın termostatini yeni değiştim hararet çok çabuk 90 a geliyor motor çok ısınıyor acaba sorun mu var herşey normal çalışıyor

Arabanın termostatini yeni değiştim hararet çok çabuk 90 a geliyor motor çok ısınıyor acaba sorun mu var herşey normal çalışıyor
Çok çabuk 90 a gelmesi olması gereken birşey, aracınız ne kadar çabuk ideal çalışma ısısına gelirse o kadar iyi. Yük durumlarında 100±3 e kadar da yolu var, fazlası ise problem.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok çabuk 90 a gelmesi olması gereken birşey, aracınız ne kadar çabuk ideal çalışma ısısına gelirse o kadar iyi. Yük durumlarında 100±3 e kadar da yolu var, fazlası ise problem.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Termostat arizaliydi değiştim düzeldi ama çok cabuk ısınması kafamı kurcaladı ondan usta da bu normal dedi yine de içim rahat etmedi yinede teşekkür ederim biraz rahatladım

Son düzenleme:

Çok çabuk derken mesela kaç km kaç dakika? Örneğin benim oto 5-10 dk ve 5-10 km de 90 dereceye geliyor ve bu normal.

Aynen benimde öyle o civarda ama çok ısınıyor durup baktığımda ve çok geç soğuyor

hocam Opeller genel olarak çabuk ısınır derler.. benim aracım 1.3 dizel. daha önce de grande puntom vardı ve bildiğiniz gibi aynı motor. punto geç ısınır ama hemen soğurdu. astra öyle değil. ona göre daha çabuk ısınıyor ama geç soğuyor. biraz da yalıtımla alakalı diye düşünüyorum. termostatınız değiştikten sonra bence normale dönmüş...

• Beğen
Tepkiler: Cemil
90 derecenin üzerine çıkmıyorsa herşey normaldir. Havalar ısınmaya başladı kısa sürede 90 görmek gayet doğal.

Aynen 90 i geçmiyor inşallah dediginiz gibidir bakalım artık

Son düzenleme:
Geri