paylaşım için teşekkürler .bende pasta cila çektirmek istiyordum denk geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astar görünüyorsa rötüs boyası almalısnz, rütus boyasıyla ciziği fazlasıyla doldurmalısınz, 1 gün bekletip o doldurdğnuz yeri 2500 grit zımparayla hafifce zımpara yapın, meg105 tarzı bir polish ile orayı düzeltin
bende cam üzerinde istemeden elimin değmesiyle silecek calıştı ve 4 cm genişliğinde ve sileceğin hareket alanı boyunda cizik oluştu sonax ta satılan cam çiziklerini giderici bir ürün var onu alıp uygulasam yararlı olurmu acaba
bende bu urunden bahsediyordum iş yerimin yanında sonax var onlarda varsa alırım oradan tşk alakan içinhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson273141
linkini verdiğim ürün cok faydalı, tabeki polisaj makinasıyla yapılmak kaydıyla
bende bu urunden bahsediyordum iş yerimin yanında sonax var onlarda varsa alırım oradan tşk alakan için
az önce gidip aldım 20 tl sonax ürünlerine ihtiyacı olan varsa yönlendirimrica ederm
makineyle uygulama yaparken o cizik olan yerde 2-3 kere cizik gidene kadar calısın
Aracımda Hareler ve Çok Hafif Kılcar Çizikler Mevcut Hangi Ürünü Kullanmalıyım ?