Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet @alayeri kardeşimizin dediği gibi otomatik kapı kilitleme-AÇIK yapınca hareket ettikten sonra belirli bir hıza çıkınca kapılar otomatik kilitleniyor..Araç hareket halinde giderken kapıyı açıp kapatınca kilitler hemen tekrar kapıları kilitliyor.Tekrar hızlanıp kilidin devereye girmesi gerekmiyor(Neden hareket halinde kapıyı açıcaksak ).Bu arada dün kullanma klavuzunu incelerken bir bölümde zaten yazıdığını gördüm..Demekki neymiş,klavuzu iyicene incelemek gerekiyormuş
merhaba arkadaşlar konu yıllardır aklımda idi ve şuan tekrar aklıma geldi benim araç 2014 seneden bu yana kapıları seyehat ederken hiç kapanmıyor menüleri kurcalamıştım ancak hiç rast gelmedim yada varda dikkat etmedim
merhaba arkadaşlar konu yıllardır aklımda idi ve şuan tekrar aklıma geldi benim araç 2014 seneden bu yana kapıları seyehat ederken hiç kapanmıyor menüleri kurcalamıştım ancak hiç rast gelmedim yada varda dikkat etmedim