hata sizce kimde ?

marmarali83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün 15:30 sularında aracımla çok geniş olmayan bir minibüs yolunda kendi yolunda gidiyorum. yani yolun sağ tarafındayım. karşı yönde yolcu minibüsü yolcu indirmek icin durmuş. minibüsün arkasından bir araç geliyor ve duran minibüsün arkasında benim geçmemi beklemesi gerektiği halde ayrıca benim çıkma diye sellektör yaptığımı gördüğü halde minibüsü sollamaya çıkıyor ve aynama çarpıp kırıyor.
şimdi ben yolumdayım ne sağ ne sol yapıyorum adamın yoluna çıkma gibi bir durumum kesinlikle yok düz yolumda gidiyorum
adam duran minibüsü sollarken gelip aynama çarpıyor ve kırıyor.
sizce kim hatalı?

adama sorarsan ben kaçabilirmişim bundan dolayı hatalıymışım.nereye kaçayım kaldırımamı çıkayım diyorum. yok sen kaçabilirdin kaçmadın diyip duruyor.
kaza tespit tutanağı doldurttum. aynamın camı ve kapağı kırıldı. ayna kasasında bir sıkıntı yok gibi. şimdi sizce ne yapayım. sigortaya verip aynayımı değiştireyim yoksa bi cam bir kapak bide boya derken uğraşayımmı?
hatam olmadığı halde para ödemek istemiyorum. nerden baksan herbiri 20 tl desen 60 tl masraf çıkıyor. bir depo gaz alır binerim diye düşünüyorum.kaçmadığım için benim hatalı olduğumu düşünen eleman senin yaptırman gerekir diyince kabul etmedi.aracım 2006 ASTRA G ayna elektriksiz .

İstersen kaskoya ver yanlış hatırlamıyorsam bu tarz şeyleri mini onarım paketinden kasko bozulmadan hallediyorlar.Kaza tespit tutanağını kaskoya verdiğinde kimin suçlu olduğu anlaşılır ama bence suç karşı tarafın..

keşke polis çağırsaydın.Trafikte tehlikeli kullanmaktan yazardı cezayı adama.

Son düzenleme:
İstersen kaskoya ver yanlış hatırlamıyorsam bu tarz şeyleri mini onarım paketinden kasko bozulmadan hallediyorlar.Kaza tespit tutanağını kaskoya verdiğinde kimin suçlu olduğu anlaşılır ama bence suç karşı tarafın..
malesef aracın kaskosu yok. bir kere yaptırmıştım bikaç ay önce bitti. yenilemedim birdaha üşengeçlikten.kasko olsa dert etmiyecem ama sigorta sıkıntılı.

keşke polis çağırsaydın.Trafikte tehlikeli kullanmaktan yazardı cezayı adama.
polis çağırayım diye düşündüm ama geçenlerde bir arkadaş kaza yapmıştı hasarı 6-7 bin tl lik hasarı vardı.polis çağıralım demişler ve aramışlar155 i.polis yaralanma yoksa biz gelmiyoruz tutanak tutun demiş. gelirsek iki tarafa da ceza keseriz diyince çağırmamışlar.
bu durumu bildiğimden hatam olmadığı halde ne cezası kesecek bana bilmiyorum ama arkadaşa iki tarafa da keseriz dedikleri için çağırmadım.

Son düzenleme:
oncelikle gecmis olsun uzucu ve bi okadarda sinir bozucu bi durum. okadar buyuk bi hasar yoksa ki sanirim yok dediginiz gibi bi ayna kapak bide boya temiz iscilikle farkedilmez bile

oncelikle gecmis olsun uzucu ve bi okadarda sinir bozucu bi durum. okadar buyuk bi hasar yoksa ki sanirim yok dediginiz gibi bi ayna kapak bide boya temiz iscilikle farkedilmez bile
teşekkür ederim sağolasın.hasarım büyük değil ama dediğin gibi sinir bozucu bir durum.gelip çarptı bide sen suçlusun tavrı iyice sinirlendirdi. böyle bir hasarı sigorta karşılarmı,sigorta işlerine girmeye değermi bilmiyorum ama sırf adama sinir olduğumdan sigortadan aynayı değiştirecem heralde. boşuna sigortanı bozdurma yarın gidelim sanayiye yaptır diyorum sen kaçmadın diyip duruyor. benim üzerime geldin sen diyorum evet diyo kabul ediyo ama sen kaçmadın diyo yine. nato mermer nato kafa anlıcan. onun sigortası bozulsun neden onun hatası için para vereyim değil mi

öncelikle geçmiş olsun,bu benim başıma gelseydi,karşı taraf bir özür dilemiş olsa bunun gibi fazla tutmayacak bir hasarı unutur giderdim.ama senin karşına insan olmayan biri çıkmış ben inadına poliside çağırır ceza yazacaksa onuda yazdırırım ama o adama nerden çattık buna dedirtene kadar uğraşırdım...

eğer karşıdan gelen sürücü şerit ihlali yapmışsa siz haklısınız ama size çarpan sürücü minibüsü kendi şeridi içinde geçmeye çalışırken ( bazen şerit geniş olabiliyor) sizin aynanıza vurduysa hata sizde.

polis gelirse 84 lira gibi bir rakam ceza yazıyor her iki tarafa da kazaya karıştıkları için.

yukarıda dediğim gibi şerit ihlali yoksa hiç uğraşmayın kendiniz yaptırın gitsin. eğer şerit ihlali varsa ve mobese varsa. diğer sürücü ile anlaşamıyorsanız polise ihbar edin aracıma vurup kaçtılar diye plakası şu diye. o zaman öttürürler onu ;)

teşekkür ederim sağolasın.hasarım büyük değil ama dediğin gibi sinir bozucu bir durum.gelip çarptı bide sen suçlusun tavrı iyice sinirlendirdi. böyle bir hasarı sigorta karşılarmı,sigorta işlerine girmeye değermi bilmiyorum ama sırf adama sinir olduğumdan sigortadan aynayı değiştirecem heralde. boşuna sigortanı bozdurma yarın gidelim sanayiye yaptır diyorum sen kaçmadın diyip duruyor. benim üzerime geldin sen diyorum evet diyo kabul ediyo ama sen kaçmadın diyo yine. nato mermer nato kafa anlıcan. onun sigortası bozulsun neden onun hatası için para vereyim değil mi

benim pek bi bilgim yok eger bahsettiginiz gibi bi durum olabilecekse ne guzel. onun sigortasi bozuluyosa haklisiniz sucunuz yok bosyere para niye veresenizki

Geri