Hava Filtreleriniz!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K&N açık hava filtresi kullanıyorum. takalı 3 gün oldu.ses mükemmel. yakıt olayına dikkat etmedim daha :) hevesimi alıyorum şuan :)

jsv vardı iki gündür araba tekliyo vites geçislerinde araba hopluyodu söktüm attım normal filtreye geçtim:(

orjinal

arkadaşlar bende astra 1.3 cdtı var acaba bu araca hava filtresi taksam nasıl bir verir işe yararmı bilgisi olan varmı

Orjinal kutunun içine girebilen yeşil renkte filtreler var nnereden buluruz onu bilgisi olan var mı?

kutu içi k&n hava filtresikullanıyorum ve memnunum K&n yi temizlemek için söküp normal filtreyle kullandığımda farkı gördüm.Öneririm

Westi555 kardeşim o kutu içi yeşil filtreyi nerden aldın adı ne olarak geçiyor piyasada ne hangi isimle arayacağız :) Kutu içi yeşil filtre demek yetiyor mu ararken?

Westi555 kardeşim o kutu içi yeşil filtreyi nerden aldın adı ne olarak geçiyor piyasada ne hangi isimle arayacağız :) Kutu içi yeşil filtre demek yetiyor mu ararken?

Onların markası Green aracınız modeline göre olanı seçip alabilirsiniz;)

yenı projee kıt ıcın ugrasıyurm yazın asagıda sımato mantar flıtre kullanıcam kısın olarak ta ustte cekıcemm boruyuu ıtg kullanıcam :D

Geri