Hava Filtreleriniz!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjinal

ben de cesitli hava filtreleri kullandim kutu ici k&n ,raid gibi bencedehic bir farki yok sicak havalarda dada kötü diyebilirim su an orijinal kullaniyorum degistirmeyi de düsünmüyorum.

orjınal baska da kullan sam farketmıo dızel akısmetrelerı bozuyormus

herkese ii geceler...simota air intake kullanıyorum..cokda memnunum..soguk hava almasını saglıyacak şekilde uyguladım..her bakımda balata spreyiyle temizliyip takıyorum ama dogrumu yapıyorum bilmiyorum..bide sormak istedigim bişey war ömrü ne kadar bu filtrelerin?

öncelikle yed kullanıyorum.bişey sormak istiyorum bu hawa filitrelerine boru uzatıyolar onun aynısını yaptırsam aynı werimi alabilirmiyim birde ses üzerinde bir etkisi warmı şimdiden teşekkürler...

öncelikle yed kullanıyorum.bişey sormak istiyorum bu hawa filitrelerine boru uzatıyolar onun aynısını yaptırsam aynı werimi alabilirmiyim birde ses üzerinde bir etkisi warmı şimdiden teşekkürler...

özel boruyla uzatıp altta tekerin yanında kola bağladımı filtrenin kafasını 5000 devirden aşşa araba sürmezsin acaip gaza gelirsin harika bir ses veriyor metal kafalık ve kola bağlama:)

Geri