hava filtresi dti corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etafaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etafaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar dti 1.7 2003 corsa sahibiyim. Araç dizel bana hava filtresinden performans alamazsın dediler ama bildiğim bir polo sanırım 98 model böğüre böğüre geziyo. acaba bnmde çok abartılcak kadar bişi diil ama azıcık ucundan bağırmaz mı :)

Dti yeterince ses yapmıyormu..Kimse tavsiye etmiyor dizeller için açık hava filtresi.

yed markasının dizeller için hava filitresi çıkardığını duydum bak bi istersen ona...

etafaz' Alıntı:
arkadaşlar dti 1.7 2003 corsa sahibiyim. Araç dizel bana hava filtresinden performans alamazsın dediler ama bildiğim bir polo sanırım 98 model böğüre böğüre geziyo. acaba bnmde çok abartılcak kadar bişi diil ama azıcık ucundan bağırmaz mı :)
aman derim kardeşim traktör gibi ses çıkarıyor antalyada denedik dandik bi markaydı ama performansı unut bi kere

performansını bilmemde dizele filtre olmaz kardeş unut o işi.. egsozdan ses cıkarabilenler var o işi, bi bak istersen ki ben olsam dizel ya yakmıo zaten gez işte napcan sesi bizimkiler cok yakıo ondan ses cıksın istioz aglama sesi babında :D:D

pre_lude' Alıntı:
performansını bilmemde dizele filtre olmaz kardeş unut o işi.. egsozdan ses cıkarabilenler var o işi, bi bak istersen ki ben olsam dizel ya yakmıo zaten gez işte napcan sesi bizimkiler cok yakıo ondan ses cıksın istioz aglama sesi babında :D:D
haha çok sağol müdür :) zaten bugün inat ettim bi filtre denedim dandiklerden 30 ytl lik. biraz ses çıkarıyo ama bizim dizel motorun sesinden hiçbişi duyulmuyo ki :D bana sessiz çalışan dizel motor lazım haha:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri