HAVA FİLTRESİ ÖNERiSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tozluyurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yed alma kn simota green tavsiye ederim

tek marka opelse green gerisine bakma

Bence kit halinde al , direk takarsan sıcak hava alır araban bayılır , gitmez kutu içi daha mantıklı gibi.

Hiç gerek yok bence kullandım ve en kısa zamanda elimden çıkardım K&N apollo marka filtrem vardı extra olarak simota universal model de vardı ikisinde kullandım ses k&n nin daha çok bööööhhhppp bööhpp ediyo zevkli millet şaşırıp bakıyordu ama hiç gerek yok derim :)

Aracımda 3 ay kullandığım AEM dryflow filitremi satıyorum.

Bilginize.

Kingdragon açık hava filtresiyle seste alırsın performansta jsv yed k&n pipercorss hepsini denedim ama hiçbirinin ne sesi ne performansı kingdragonda yok motor alıcam diye başımın etini yiyen arkadaşım sesini duyduktan sonra araba aldı alıcaksan kingdragon al k&n'den de uzak dur jsvden bile daha kötü

"bu arada periyodik bakımları yapıldığı sürece açık hava filtreleri arabaya zarar vermez"

king dragon kullanırken yağlamak gerekiyormu?

king dragonu merak ettim gercekten kullanıcıları biraz daha detay verirse iyi olur

yağlama durumu?

türkiyedeki distribitörü?

ömrü?

fiyatı?

performansa katkısı

Arkadaşlar bu tarz hava filtre sistemleri fabrika ayarlarına göre %99 hava gecirgenligine sahiptir yani k&n apollo vea simota komple kit ile ufak bir ivme ve güzel bi ses alırsın yüksek devirlerde motor daha rahat hava alır temizleme kiti ile kullanımda uzun km ler görür sahsen ben opel zafira aracımda 200 bin kmdir kullanıyorum daha bi sıkıntısını görmedim tesekkür ederim.

Geri