hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk etapta 230 çok gelebilir ama bir daha filtre değişimine gerek kalmayacak ve para harcamayacaksınız ve işte gerçekten bunun gibi kaliteli kutu içinde farkı göreceksiniz.

evet haklısınız uzun vadede karlı bir alışveriş olur ama ürünün kendisini amorti etmesi için 7 sene beklemem lazım :) senede 2 kere filtre değiştirsem 20 liradan 40 lira..BELKİ daha sonra düşünebilirim.. şuan sırada evo tip lip var.. gerçi ön lip mi taksam yoksa h&R 3.5 yaymı taksam tam olarak karar veremedim ..ikisi arasında gidip geliyorum.

yay :)

ön lip + yay mı ?

hemde 3,5 luk

ön tamponun suçu ne onu anlamadım ? :)

hayır dostum yanlış anladın :) yani ikisi arasında karar vericem demek istedim :) ikisi birden olmaz :)
ya lip yada yay

hayır dostum yanlış anladın :) yani ikisi arasında karar vericem demek istedim :) ikisi birden olmaz :)
ya lip yada yay

Ön lip en güzeli bence :rakir: yay biraz sıkıntı güzide ülkemizin yollarında özellikle o kafam kadar kaldırımlara yaklaştığında yayı taktığına bin pişman olursun aracı yolun ortasına park etmek zorunda kalırsın valla :D

Peki siz bady kit yapmadan önce acaba yay mı taksam diye düşünmedinizmi?=
Ben aracı aldığımda body kit üstündeydi yani özellikle taktırmadım sağolsun satış müdürü abimin hediyesiydi.. :) altta karter takılı bu haliyle bile bazı rampa inişlerinde yada setlerde karter ve ön tampon köşelerden sürtebiliyor. çok ağır geçmek gerekli. şuan 3 cm düşüncem var ama bilemiyorum kararsız kaldığım bir konu ama body kıt olmasa direk yay takardım. önn tamponu evo yapar arka tampon difüzörü boyardım. spoiler koyar olayı noktalardım.

yay mı:rolleyes:ben coilover düşünmüştüm fakat şimdi bile çoğu yere tampon sürtüyor diye vazgeçtim

Ben aracı aldığımda body kit üstündeydi yani özellikle taktırmadım sağolsun satış müdürü abimin hediyesiydi.. :) altta karter takılı bu haliyle bile bazı rampa inişlerinde yada setlerde karter ve ön tampon köşelerden sürtebiliyor. çok ağır geçmek gerekli. şuan 3 cm düşüncem var ama bilemiyorum kararsız kaldığım bir konu ama body kıt olmasa direk yay takardım. önn tamponu evo yapar arka tampon difüzörü boyardım. spoiler koyar olayı noktalardım.

tamma işte benim hedefimdekileri teker teker yazmışsın :) spoiler siparişi verildi haftaya takılacak ,difüzör pasta cila ile birlikte yapılacak. yayda yaza doğru artk :)

konu baska yerlere yönelmiş...simdi bu corsalardaki filtre ile bizim astralardaki aynımı?

Geri